úterý 25. srpna 2020

Vláda rozpočtové nezodpovědnosti

Už v době karantény (březen až květen) jsem tady psal, že nařízení nenavštěvovat své staré rodiče prostě a jednoduše nerespektuji a podle možností je aspoň jedenkrát týdně navštěvuji! Nesmyslné nařízení Babišovy vlády bylo postavené na hlavu podobně jako je nyní na hlavu postavené babišovsko-maláčovské soupeření o stokorunový úplatek nám seniorům.


Pravil "moudře" pan Babiš, že byli senioři v době karantény vystaveni neúměrnému stresu a za to si teď - nejlépe před Vánoci - zaslouží odškodnění zvané "rouškovné".
Samozřejmě nevím, jak který senior uvažuje a z čeho se raduje. Předpokládám, že senioři mají své děti, svá vnoučata a ti nejstarší i svá pravnoučata! A pokud přemýšlejí jenom tím tolikrát zmiňovaným selským rozumem, nechápou, kde chce Babišova vláda stále a dokolečka brát peníze a někomu je rozdávat jako odškodné!!! ???
Tu první a základní chybu udělala Babišova vláda už v samém počátku, kdy nás ze dne na den zavřela do karantény, zavřela podniky, školy a vše, co je na ně navázané. Zavřít z velké části se jí podařilo i seniory, kteří žijí v zařízeních sociální péče a sociálních služeb. Vystresovala nás všechny, ale seniory, ty naše babičky a dědečky, nejvíc, když jim chtěla zabránit, aby se viděli se svými nejbližšími!!!!! No a teď nás za to chtějí uplatit nějakým tím mrzkým obolusem. O taškařicích s rouškami už raději ani nepíšu...
A čí že je to dílo? Vlády ANO a ČSSD podporované komunisty (ti tleskají nejvíce!). Újmu na lidské psychice nějaký ten halíř, pane Babiši, nenapraví. Lidi nejsou stroje ani plodiny na vašich řepkových a kukuřičných polích, ani salámy z Kosteleckých uzenin, které se dají donekonečna na kolečka krájet. Jsem docela zvědav, jak dlouho to budou vaši voliči ještě snášet? Lukašenko v Bělorusko si donedávna myslel, že navždy!

                                                   (lan)

1 komentář:

  1. Nová vláda na Slovensku chce v průměru snížit výši 13. penze pro důchodce, jejíž zavedení krátce před únorovými parlamentními volbami schválil parlament. My, čeští důchodci, vůbec nevíme, co to je 13. důchod. To je jeden důchod ročně navíc. Jiný kraj, jiný mrav... Co jsme si v Česku zvolili, to máme. Na Slovensku se radují, že jejich krajan vládne v jiné zemi. Tak, tak ...

    OdpovědětVymazat