úterý 29. září 2020

Kotelna v kulturáku opravena, RELAX nadále zavřen

Foto FB Božice: Nová obecní
kotelna

 Podle informací obecního úřadu se podařilo opravit kotelnu v kulturním domě. Vzduchotechnika pro bazén RELAX zatím na opravu čeká.


Na FB Božice se píše:
Velkou opravu má za sebou kotelna obecního úřadu, která vytápí celou tuto budovu a DPS. Oprava se stihla doslova za pět minut dvanáct - o víkendu nás ještě trápily technické problémy, které se dnes dopoledne podařilo odstranit a kotelna je již v plném provozu.
Bazén Relax je bohužel stále zavřený, je zde rozsáhlá porucha na vzduchotechnice. Do jejího odstranění není provoz bazénu možný. Dodavatel servisních prací nám přislíbil co nejrychlejší opravu, čeká na dodání náhradních dílů, které nejsou běžně dostupné.

4 komentáře:

  1. Tomuto prispevku se dá jen smát.Relax,ten musí vydělávat....kolik měsíců byl letos již zavřený???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) :) Proč by měl vydělávat :) raději se zavře komplet celý relax. než aby se otevřelo alespoň vše dostupný co by otevřené mohlo být :) hlavně že tam "chodí" dost lidí.aby nepřestali potom přístupu :) myslím si hlavně teď v tom počasí by si možná občas šel někdo posedět na kafíčko atd. Ale asi je to pro někoho zbytečné!!

      Vymazat
  2. Bez vzduchotechniky by jste v relaxu pošli ale to každý rozumný člověk vý 🤣🤣

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je vrchol ten komouškej pamflet ve schrankach...neni to dokonce i trestne a tudiz i žalovatelne..tak blizko terminu voleb...des a hruza

    OdpovědětVymazat