sobota 24. dubna 2021

Široká diskuze o fotbale i o tom jiném...


 Amatérské fotbalové soutěže na jaře nezačnou a sezona se už druhým rokem nedohraje... Vláda říká, že jsme nezvládli pandemii, tak nás nechá vydusit!!! Pohyb? K čemu to je? Jenom se budete shlukovat....

Když jsem dnes ráno napsal toto postesknutí na můj FB, netušil jsem, jakou bude mít odezvu. Ještě teď před půlnocí přišla další reakce..... Aby tušili ti, kteří facebook nepoužívají, upozorním aspoň v řadě glos na to, o čem se diskutovalo.


 To už víme nějaký ten pátek, tak si budeme muset udělat zápasy po svém...

Ani se nedivím, když lidé se vším souhlasí,tak ať to tak zůstane. dnes jsem potkal školáky s paní učitelkou na procházce, nahubky poctivě nasazené.

Naprostý souhlas, jsou úplně zmanipulovani tou hysterií.

co proti tomu aktivně děláte, když ostatní jen “tupě souhlasí”?

v neděli jedu do Brna bojovat za své děti... určitě nepošlu své děti do školy, když bude podmínka testování.

To mlčení a podřízení se vládním nesmyslům je nejsmutnějším odkazem covidu!!! Největším přehmatem bylo zavření škol! To je neodpustitelné selhání... A pak zákaz sportu!!!!

copak je sport zakázanej?

...myslím ten organizovaný. jasně, že už se hledají cestičky, ale soutěže už se nerozběhnou.

Jinak chaos v rozvolňování amatérského sportu! Jak proti tomu chceš aktivně bojovat?

pořád nechápu co je to za problém... já osobně bych se honit, mačkat a otírat o 11 cizích lidí, kteří k tomu třeba přistupují jak je vidět např. výše, rozhodne nešel. ...Nějaká pralesní liga je naprosto nepodstatná...

Pralesní liga může být nepodstatná, ale k celému ročnímu řešení pandemie v Česku mám prostě desítky výhrad. Komu je kontakt i ve sportu nepříjemný nebo až nepřípustný, ať nesportuje, ať nikam nechodí. To je věc každého... Podle tvého názoru je teda dobře, že děti nemají tělocvik? To myslíš, že je lepší a vhodnější ta vycházka po vsi v rouškách???

tady se ale bavíme o soutěžích, o nich je příspěvek i má diskuze!

a už jste zkoušel v roušce -respiratoru!pracovat třeba 12 hodin?? 

víte, že se bavíme o fotbale? 

prosím odkud pán je? Co takhle přátelský zápas 

Do diskuze přispěl i známý rozhodčí a fotbalový funkcionář Zdeněk Kolesa: Já taky makám, abych byl ve formě, až to začne a když ne teď, tak v srpnu. A věřím, že pohár OFS dohrajeme ...


Takže ještě pořád žijeme a neztrácíme chuť s tím vším něco dělat a tlačit vládu ke konání. Vždyť poslední nápady nového ministra zdravotnictví Arenbergra, to je bez komentáře... A už dneska začal couvat a svá včerejší nařízení opravovat a měnit!!!! Evidentně je na řadě pátý ministr. Bude se jmenovat Jára Cimrman.

                                (lan)

1 komentář:

  1. Naštěstí nemám Facebook... Ale proč k tomu vyjadřuje někdo, koho sport nezajímá? Jinak by měli organizátoři soutěží tlačit na naši vládu všemi možnými prostředky, aby sport povolila! Vždyť co je jedna z nejlepších prevencí proti nemocem?
    Jinak co naše tučné děti po této blaznive covid pauze...hrůza...

    OdpovědětVymazat