středa 14. dubna 2021

Stošíkovický kamínkovník může být inspirací

 

Stošíkovický kamínkovník...

Aktivní Klub žen ve Stošíkovicích na Louce zaujal v těchto dnech i regionální média svou nejnovější aktivitou, a tou je Stošíkovický kamínkovník. Že by to byla inspirace i pro někoho dalšího? Nebo možná spíš nabídka na spolupráci?


Přece i u nás v Božicích před časem existoval Babský klub... Prostor pro scházení je teď v Božicích docela dost. Nejlépe to asi půjde v dokončované zasedačce v kulturáku, ale využít by se jistě dala i nová obecní knihovna v pasáži u hřiště. A když se ženské sejdou, vždycky něco zajímavého vymyslí. Já jim věřím.


Na FB https://www.facebook.com/Klub-%C5%BEen-Sto%C5%A1%C3%ADkovice-204823256576356/se píše:

Nevíte jak se doma zabavit? A víte, že ve Stošíkovicích je založený kamínkovník?
Už jste našli nějaký malovaný kamínek? Kamínky si můžete namalovat také doma a u Stošíkovického kamínkovníku vyměnit, přidat, nebo rozmístit kdekoliv po vesnici, či procházkách kdekoliv jinde.
Jak začít a čím namalovat kamínky? je to jednoduché - najděte kamínek vhodný na malování, umyjte ho, natřete podkladovou barvou (ale nemusíte), namalujte fixy (značky decorpen, posca, pilot) nebo můžete použít akrylové barvy. Zadní stranu kamínku si můžete podepsat, dopsat psč a nezapomenout zalakovat (nejvhodnější a nejrychlejší je bezbarvý lak ve spreji).
Je to zábava pro celou rodinu, a určitě za procházku po naší vesničce stojí za to, se ke kamínkovníku vydat.

                                                      (lan)





Žádné komentáře:

Okomentovat