neděle 2. května 2021

Božice v médiích


 Není týdne, aby se něco o Božicích neobjevilo v českých médiích. Jednou je televizní reportáž, podruhé regionální tištěná média, potřetí média internetová. Takže takový malé ohlédnutí za uplynulými dny... 
Česká televize odvysílala nedávno reportáž "3 minuty z Božic", k tématu toulavého kozla, který ohrožoval bezpečnost občanů Božic si všimli nejen v oné reportáži, ale i v regionálním týdeníku Znojemsko (tam pod názvem Teroristický útok kozla). V Televizních novinách na TV Nova upozornil v pondělí 26. dubna na rozmary letošního aprílového počasí pěstitel zeleniny Ing. Bořivoj Čada z Božic.

V týdeníku Znojemsko bylo rovněž vyzdvihnuta chvályhodná aktivita božické radnice v oblasti opravy drobnějších sakrálních památek v obci a v historickém seriálu byla připomenuta neblahá zkušenost s mládeží na božickém nádraží v dubnu roku 1921, tedy před sto lety.

Z internetových médií jsem vybral fotoreportáž božického místostarosty Jiřího Čady k vybudování malého parčíku - okrasného záhonu na hranicích Božic a Českých Křídlovic.

               (lan)








Z FB Jiřího Čady: Úprava parčíku (která byla nazvána "hurá akcí") je dokončena. Líbí se vám? Přejme okrasným rostlinám ať dobře rostou a nestanou se obětí vandalů... Děkuji všem, kdo se na této úpravě podíleli.




Žádné komentáře:

Okomentovat