neděle 23. května 2021

Fotbal: Příprava v Suchohrdlech nám vyšla


 Natěšení byli všichni, počasí nic moc a docela pěkný fotbal navrch. Domácí s mladým ambiciózním týmem proti zkušeným, i když oslabeným hostům asi neměli moc šancí na úspěch, ale fotbal se hrál do poslední minuty

Příprava: Suchohrdly u Mir. - Božice 0:4 (0:2). Naše branky: 2x Karlík, po jedné Žanek a Vrbič.  Hlavní sudí Aleš Richter



Po dlouhé pauze a v přátelském režimu jsme odehráli náš první letošní přípravný zápas v Suchohrdlech u Miroslavi. Nám řada hráčů z různých důvodů chyběla, ale zahráli si všichni, kteří na zápas přijeli.

Do utkání se nastoupilo ve svižném tempu, míč jsme měli více na kopačkách my. Tvořily se šance, domácí hrozili spíše z brejků, které s klidem řešil spolehlivý Pumpido. Skóre otevřel krásnou střelou Karlík, v první půlce se ještě trefil právě střídající Vrbič po nezištné přihrávce Szabiče. Střídalo se hokejově a zahrála si celá lavička. V druhé půlce se opět trefil výstavní střelou Karlík a z přímého komu podstřelil Žanek zeď přímo do středu brány! V závěru zápasu se už hrál bezstarostný fotbálek. Domácí mile překvapili se zařazením mladých kluků do zápasu, kteří určitě nezklamali a podali bojovný výkon. V našich řadách musíme kromě autora výstavních branek Karlíka pochválil i výborného stopera Kakáčka a bezchybného gólmana Pumpida.

Naše sestava: Pumpido - Pavel Michalovič, Zdenál, KaKa, Žap, Szabič, Čudl, Karlík, Soukič, Lukyn Hrobár, Žanek. Průběžné pak podle únavy a chuti do hry zasáhli do hry hráči jako Bojar, Špáca, Dalča (DT), Vrbič a Jura. Chyběli: Ludwa, Jara, Lovec a Roman. Zraněný Lovec aspoň morálně posiloval naše borce na střídačce... Jinak dění na naší lavičce řídil Mara Zifčák.


A příští sobotu další zápas na hřišti v Hrušovanech n. Jev.. Začátek v 15:15 h.

  (lan)











Žádné komentáře:

Okomentovat