pátek 7. května 2021

Kam pánové, kam jdete?


Skoro by se chtělo konstatovat, že letošní jaro odpovídá nevyzpytatelnosti a chaosu vládnoucí garnitury v Česku. Vláda dělá, co nemusí a nedělá, co by dělat měla. A ještě za to chce být chválená! Ministry jako jsou Hamáček nebo Arenberger, aby jeden pohledal.

Jeden rozehrál velikou konspirační hru, v níž se momentálně už všichni ztrácíme, a druhý nás sladkým hlasem nabádá k tomu, co máme dělat a při tom svatém tažení úplně zapomněl, že inkasoval miliony ve své soukromé klinice a v zápalu boje je opomněl zapsat do svého daňového přiznání.

Taky ministr Plaga ční vysoko nad školními škamnami a katedrami, ale ve skutečnosti ztratil kontakt se školami už vloni v létě. Mistryni Benešovou nebere vážně už ani premiér Babiš....hluboce se za ni stydí, ale nic nezmůže, protože mu ji do vlády jako kukaččí vejce nasadil prezident Zeman.

A celá tato povedená parta s námi hraje smutnou taškařici ve stylu Škatule, škatule, hejbejte se... Dneska pustím ven Pepu, zítra půjde na pískoviště Anička a v pondělí to smícháme všechno dohromady.... Už ani nevím, kde se po nás chce respirátor, kde rouška a kde můžeme vystavit své tvarohové tváře slunečním paprskům....

Taky nevím, kdy si budu moci koupit barvu na plot, kdy mě někdo pustí k holiči bez omezení a kdy budu zmrzat na zahrádce naší hospůdky.... prostě nevím a neví to ani ti, co o tom rozhodují. Vše dali do rukou "odborné" skupiny Meses, která ale nenese za své konání vůbec žádnou odpovědnost...

O víkendu 1.a 2. května se podle březnových slibů měly rozběhnout amatérské fotbalové soutěže. Nerozběhly se a jak bylo v týdnu řečeno, už se do konce června nerozběhnou!!! S očkováním nastal podobný zmatek, takže znechucení praktici ve své nespokojené části očkovat už nebudou a premiér Babiš nás všechny nabádá, ať se zaregistrujeme v megaočkovacím centru O2 v Praze! Vždyť co to je pro nás venkovany zajet si jen tak mýrnyx týrnyx do naší stověžaté matičky nad Vltavou, že?

Takže shrnuto a podtrženo: Lidi zklidněme se a neblázněme! Jak hlásá titulek z dnešních Babišových Lidových novin: STRACH OPADÁ, ZÁJEM O OČKOVÁNÍ TAKÉ. Nás ale také zajímá, kdy se odporoučí do svého soukromého kožního sanatoria profesor Arenberger a taky to, kdy ministr Hamáček kápne božskou!

                                               (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat