sobota 12. září 2015

Fotbal: Dorostenci bodovali a teď hurá na vinobraní! (dopl.)

Sobotní zápas dorostu byl na žádost hostí přesunut svým začátkem již na čas popolední. Jak patrno z výsledku, tato změna byla spíš ku prospěchu našim dorostencům než hostům. Bližší informace k zápasu zatím nemám, tak aspoň strohý výsledek a kopii zápisu o utkání.
Božice - Mramotice 5:2 (2:0). Naše branky: 2x - Radek Šob (Messi), 1 - Roman Šob a Robin Šotkovský. Jednu si hosté dali vlastní.

Hosté hráli celý zápas v deseti, víc jich nepřijelo, domácí přesně v jedenácti, na lavičce neseděl žádný náhradník. Domácím citelně chyběl zraněný Lopík ml. (výron?)
Domácí dali dvě branky v rozpětí jedné minuty a brzy po zahájení druhé půle zvýšili skóre na 3:0 vlastencem hostujícího kapitána. Srazil si do vlastní brány centr z rohového kopu Božic. Poté si domácí zavzpomínali na loňskou sezonu, kdy ukolébaní vysokým vedením povolili. Mramotice se však nevzdaly a snížily až na 3:2. Nám nezbylo než přidat a vedení pojistit. Na 4:2 zvyšoval kapitán Roman Šob a definitivní pojistku dal jeho brácha Radek, náš Messi!
            (lan)



Žádné komentáře:

Okomentovat