pátek 11. září 2015

Vidíte, jak překáží?

O stodole se včera moc nemluvilo. V nastalé vřavě nebylo prakticky ničemu rozumět a chvílemi to připomínalo pravou venkovskou řachandu ... Dneska jsem si ale zase dal chvilku práce s tím, abych stodolu "odstřelil". Jako v cimrmanovském filmu Trhák! Jenom mávnout rukou - a letí do povětří! Tak to stejně jednou dopadne.


Stodola tam doopravdy překáží ve výhledu a bezpečném vjetí na hlavní silnici z parkoviště před Jednotou, při cestě od mateřské školy a při cestě z Kolonie. Očekával bych větší aktivitu a zájem od těch, kteří tam denně jezdí. Těm je to ale evidentně jedno ...
Osobně mě nějaké nové parkoviště u Jednoty vůbec nezajímá. Když tam nebude, budu stát jinde. Když bude na silnici zákaz, taky si poradíme. Jde mně o ten prostor. A znovu opakuji: Stodolu i s čekárnou zbourat! Ten prostor potřebuje provzdušnit!
Včera už padaly i cimrmanovské návrhy, že budeme muset odvézt někam i kapličku se studnou a posvátnou lípou .... Tak to by byla - na rozdíl od stodoly s čekárnou - vražda v přímém přenosu!!!

      (lan)


1 komentář:

  1. Tak prý se brzy dočkáme - stodola půjde dolů! A rozšíření se dočká i současné parkoviště před jednotou. (lan)

    OdpovědětVymazat