úterý 29. září 2015

Kam o prvním říjnovém víkendu? Na fotbal, na Michalské hody nebo na box

Tak to máme rádi ...
První říjnový víkend bude v Božicích patřit fotbalu. Věřím, že většina božických občanů je zvědavá, jak se daří našim nadějím (žákům i dorostu), stejně jako fandí mužům v bojích o body v okresním přeboru. Zajímavé však jsou i nabídky z oblasti sportu a společenského života v našem regionu.


Fotbalovým pozvánkám budu věnovat samostatný příspěvek, podívejme se, kam ještě můžeme vyrazit.

Dyjákovská chasa zve na 10. Michalské krojované hody pořádané v sobotu 3.10.2015. Na webu http://www.dyjakovice.cz/ je hezký retrospektivní příspěvek Markéty Hříbkové, který by mohl být i dobrou inspirací pro božické pořadatele.


Již v pátek 2.10.2015 proběhne ve Znojmě GLADORK ARENA 6. Jako vždycky od 19 hodin, celá show proběhne v MediFitness na Vídeňské 25, což je na rohu Vídeňské a Průmyslové ul., kousek za viaduktem. Galavečer probíhá v octagonu (osmistěnné kleci) a uvidíte celkem 12 zápasů různých boxerských stylů. Nezval bych na tuto akci, kdyby jedním z aktérů nebyl jeden z nejlepších současných znojemských (možná i víc) boxerů Vladimír Lengál. "Náš" Ladík" (patří do naší širší rodiny) se nedávno představil i v Božicích jako jeden z hráčů TJ Hostim. Kdo nevěří, ať koukne na fotografie. Nutno dodat, že box mu jde výrazně lépe :-)!
Autorkou krásných momentek ze zápasu Božice - Hostim je Ivana Písařovicová a můžete se na ně podívat na http://fotbalhostim.rajce.idnes.cz/. Jak dopadl souboj "boxera" s Rambem?




Vladimír Lengál v modrém dresu a svítivě žlutých "keckách"


Žádné komentáře:

Okomentovat