čtvrtek 3. září 2015

Fotbal: V sobotu jedeme do Jaroslavic

V sobotu odpoledne zamíříme k Donátovi. Ne tomu božickému, ale tomu stojícímu v Jaroslavicích v areálu fotbalového hřiště. Čeká nás zde další zápas IM SPORT Okresního přeboru s domácím TJ.
O tom, jak si vedeme my, víme velmi dobře: Zatím nám patří velmi lichotivé 5. místo a 6 bodů ze dvou zápasu. Ještě trošku dolaďujeme sestavu, ale nastartováno máme každopádně dobře.

Náš soupeř TJ Sokol Jaroslavice začal letos určitě lépe, než jak se mu dařilo v uplynulé sezoně a v minulém kole získal první tři body po vítězství nad Hostěradicemi Takže POZOR, na kluky jaroslavické!!!

10.-11. IE Znojmo B 3 1 0 2 7:11 3 10.-11. Jaroslavice 3 1 0 2 7:11 3 12. Hostěradice 3 1 0 2 4:13 3 13. Dobšice B 3 0 0 3 4:10 0 14. Miroslav B 3 0 0 3 2:17 0

Jaroslavice-Hostěradice 4:1 (2:1). Domácí po hodech podali bojovný výkon a po závěrečném hvizdu hlavního arbitra Fouska se radovali z prvního podzimního vítězství. Do vedení šli nejdříve hosté gólem Procházky, ale do poločasu Jaroslavičtí stav otočili ve svůj prospěch. Druhá půle už patřila pouze jim, dalšími brankami pečetili zasloužené vítězství. Dva góly vstřelil Lukáš Juhaňák, po jednom přidali Bartoš a Vladimír Procházka.

Jaroslavice-Hevlín 0:3 (0:2). Domácí nezachytili začátek utkání, hosté už v 10. minutě vedli 2:0. Po celý zápas byli fotbalovější, hráli ve větším tempu a po přestávce vedení ještě navýšili. Dva góly dal Stanislav Pechal, jednu Jakub Hycl. Z trávníku musel předčasně domácí Jan Hoc.
Pozn. Vyloučený hráč dostal trest zastavení činnosti na 2 zápasy a v utkání s Božicemi bude chybět.

IE Znojmo B-Jaroslavice 7:3 (3:1). Domácí potvrdili roli favorita. Na jejich vedoucí gól dokázali hosté odpovědět vyrovnáním, ale na přestávku šli spokojenější Znojemští. I ve druhé půli se obraz hry nezměnil, taktovku drželi pevně ve svých rukou domácí. S chutí si zastříleli. Dva góly zaznamenal Marek Meister, po jednom přidali Jiří Dufek, David Černý a z nařízených pokutových kopů věkem dorostenci Petr Nemeth a Zdeněk Moravec. Jednu gól vsítili do vlastní svatyně (Kadlec). Za Jaroslavické se prosadili Lukáš Juhaňák, Vladimír Procházka a Petr Beneš.

Oficiální ani neoficiální web fotbalisté Jaroslavic nemají. Jak si předávají informace, nevím. Na tradičního účastníka okresního přeboru je to trošku ostudné. V dnešní době ....

Na fanouškovském blogu jsem našel hymnu jaroslavických fotbalistů, tak aspoň kousek z ní:



Žádné komentáře:

Okomentovat