středa 12. dubna 2017

Co nás čeká v Božicích

z důvodu plánovaných prací na zařízení
 distribuční soustavy bude přerušena
 dodávka el. energie ve čtvrtek  13.4.
2017 od 7:30-16:30  v části obce
Božice – viz přiložený snímek
Vypnutý elektrický proud v části Božic, zasedání zastupitelstva, společenské a sportovní akce, sběr nebezpečného odpadu, zakončení výsadby všeho možného a taky doufám stálejší počasí.


Taky sledujeme, jak se pomalu, ale jistě vylupuje konečná podoba nové božické "avenue" a v podstatě dotvoření nové božické návsi. Kdybychom byli městysem, mohli bychom mluvit dokonce o náměstí.
Všimli jsme si zvýšeného pořádku kolem ubytovny na sýpce, kde nový majitel zakročil rázně a nekompromisně. Kéž by mu to zůstalo. Taky si pozorní občané všimli, že se pustil do obnovy, oprav a čištění závlahového systému vlevo od silnice při výjezdu na Mackovice. Bez vody se nedá nic pěstovat, to víme všichni, a zrovna v této úrodné nivě Jevišovky existuje známý vrt, kolem kterého bylo živo už před 25 lety, když se v Božicích plánovala výstavba jatek.
Nevím, co se bude s elektřinou, ale ve čtvrtek 13.4.2017 během pracovní doby bude vypnutá. Zrovna kolem naší ulice - viz mapka.
Čtvrteční zastupitelstvo bude hodně informativní, tak přijďte, můžete se ptát na vše, co vás ze života naší obce zajímá.
Sváteční dny začnou ve čtvrtek 13.4.2014 velikonočním hrkáním, Zeleným pivem na Zelený čtvrtek v Hostinci u Kudličků, pokračují volným Velkým pátkem, sobotním fotbalem Božic proti Mikulovicím, nedělní vinařským koštem v kulturním domě a pondělní velikonoční pomlázkou to všechno završíme. Kdo to všechno přežije ve zdraví, měl by být navržen prezidentu republiky ke státnímu vyznamenání 28.10.2017.
Další týden se můžeme zbavit nebezpečného odpadu, vyčistit Božice. Vše zakončíme v neděli 30.4.2017 fotbalovým derby Božice - Práče a večerním rejem čarodějnic s ohňovou show.
Dost dobrých důvodů ke spokojenému žití v Božicích, co říkáte?

       (lan)





Žádné komentáře:

Okomentovat