pátek 21. dubna 2017

Konečná podoba kruhového objezdu se blíží (dopl.)

Prý se máme nechat překvapit, co bude
uprostřed ...
Pořád jen kruhový objezd.ten už stojí a nechapu co chcete pořád projednávat.teď už s tim stejně nikdo nic neudělá. A kdo chtěl tak určitě tu diskuzi mohl otevřít. K čemu se pořád chcete vyjadřovat.. Kruháč stoji.a co s ním teď chcete dělat.ani ta diskuze by vám nepomohla.a co bude v prostředku?!však uvidíte a vy by jste to stejné neovlivnili.

Zlatá slova, která je třeba vytesat do kamene, který bude u kruhového objezdu jistě položen. Tyto věty najdete v sobotní diskuzi k příspěvku Zastupitelstvo: Jak jsme se málem uregulovali ze dne 14. dubna 2017.

Snad jenom nesmělý dotaz: Kdo tedy skutečně rozhoduje o konečné podobě kruhového objezdu a úpravě středového prostoru? Ať je jasno a ať se tady zbytečně nedohadujeme?
My nepotřebujeme ovlivňovat, nám stačí vědět, být informováni. Zeptejte se kohokoliv v Božicích.

A ještě jeden dodatek na závěr: Kruhový objezd je samozřejmě nádherný a udělal z tohoto prostoru Božic úplně jinou, novou lokalitu, na kterou jsme pyšní i hrdí zároveň. O tom není pochyb. Celou dobu se tady debatuje o drobnostech, které se mohly upravit, aby dílo bylo dokonalé. Ale je pravda: I modelky můžou být anorektičky a někomu se to líbí. :-)
                 (lan)

V anketě na tomto blogu naprosto suverénně dostaly nejvíc hlasů květinové pásy uprostřed kruhového objezdu. Téměř 50%, to už je nějaký relevantní hlas. Tak uvidíme, co tam nakonec bude, jestli bude vyslyšen hlas lidu, nebo hlas úředníků.



Žádné komentáře:

Okomentovat