čtvrtek 20. dubna 2017

Včelařský víkend ve včelnici na střeše krajského úřadu v Brně

Zájemci o včelaření a noví včelaři mají jedinečnou šanci strávit tento víkend v krajské včelnici na střeše Krajského úřadu Jihomoravského kraje v Brně. Dvoudenní kurz pro začínající včelaře je bezplatný. Škoda, že se k nám informace dostává až dnes.


Zveme Vás na víkendový kurz pro začínající včelaře, který se uskuteční 22. – 23. dubna 2017 (8:00 – 16:00 hod) na Krajském úřadě Jihomoravského kraje na Žerotínově náměstí 3 (místnost č. 240, krajská včelnice na střeše hlavní budovy).
Kurz je určen pro úplné začátečníky, kteří se chtějí naučit něco ze života včely medonosné a základům včelaření dle standardů a zvyklostí v ČR. Včelaření je vysvětleno profesionálně s praktickými ukázkami podle moderních a hlavně jednoduchých metod, na které je kladen hlavní důraz. Absolventi kurzu pro začínající včelaře jsou poté schopni vést samostatně svoje budoucí včelařské hobby a mohou se později kdykoliv obracet na mentora.
Program kurzu ke stažení  ZDE (doc, 29 kB)
Účast na kurzu je bezplatná. Přihlašovací formulář je zde: http://www.kr-jihomoravsky.cz/Default.aspx?ID=335246&TypeID=513 .
Organizátor: Jihomoravský kraj a Augustin Uváčik (mentor, člen ČSV)
Kontaktní osoba: Ing. Pavel Illek, Tel.: 541 652 632, e-mail: illek.pavel@kr-jihomoravsky.cz     


 (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat