sobota 1. dubna 2017

Fotbal: Máme tři body a vysoký tlak!

Našim klukům věříme, a proto nás nervy drásající druhý poločas dočista vyšťavil! Určitě jsme měli na pojistku, ale prostě to nevyšlo! První půlka byla jasně naše, ve druhé tlačil s větrem (i v deseti) Únanov.
Božice -Únanov 1:0 (1:0). Naši vítěznou branku dal Karel Vávra.


Zápas začal minutou ticha k uctění památky nedávno zesnulého bývalého brankáře Božic Stanislava Ševečka. Kromě úvodní čtvrthodinky byla první půle jednoznačně v naší moci, což jsme korunovali v 26´ krásnou brankou Karla Vávry. Pojistku mohl přidat v 29´ Jara Hrobár (gološ vyrazil), Jura Pavelčík z PVK v 34´ poslal míč do tyče.
Druhou půlku začal Únanov zostra, šel za každým míčem a tak byl překvapen naším protiútokem v 51´, že centr na úplně volného Jaru Hrobára srazil zkušený Meister úmyslně rukou. Dostal červenou a my velkou příležitost hrát v početní převaze. Jenže i dneska pro nás platilo, že nejsme schopni hrát z pozice síly a početní převahu přetavit v náš tlak a brankové vyjádření. Místo toho jsme byli skoro do konce zápasu pod tlakem my a jenom střelecká nemohoucnost hostů nás uchránila od vyrovnávací branky. Po jedné skrumáži před naší brankou se dožadovali dokonce penalty, ale výborný hlavní sudí Novák se poradil se svým asistentem a hrálo se dál. I my jsme to tak viděli. O žádnou vyloženou šanci nešlo.
V závěru jsme přeci jenom vyslyšeli přání neúnavně povzbuzujících fanoušků a Jara Hrobár mohl dát utkání definitivní pojistku. Nejprve po pěkné akci Honza K. - Jara a v 90´ šel sám, udělal všechno, jenom ta poslední klička, kdy byl už sám před gólmanem, byla zbytečná a síť se nerozvlnila.
I tak jsme odcházeli velmi spokojeni sice s tlakem kolem 180, ale to nevadí! Hoši, děkujem a za týden  s vámi opět jedeme ven. Tentokrát v neděli dopoledne na horkou půdu do Moravského Krumlova. Myslím si, že na ně máme!!! :-)

                   (lan)





































































































2 komentáře:

  1. Gratuluji ke třem bodum,jen nechapu proč trener nesedi na lavičce.......

    OdpovědětVymazat