úterý 25. dubna 2017

V úterý přátelák s fotbalisty Hrušovan n.Jev. (akt.+foto 26.4.))

V úterý 25.4.2017 v 18 hodin sehrají fotbalisté TJ Sokol Božice přátelské utkání s fotbalisty TJ Cukrovar Hrušovany n. Jev. Tak, kdo máte zájem, jste zváni na naše hřiště. Určitě uvidíte pěkný fotbal.

Zbrojíme na mistrovský zápas s Družstevníkem Práče již tuto neděli 30.4.2017 v 16:30 h. Bez kvalitní přípravy to nejde. Zítra bude chybět asi jenom útočník Jara Hrobár.

V úvodu zápasu chybělo nebo nehrálo více našich hráčů, za to se na hřišti objevili tři hosté a možná aspoň v jednom případě to nebyla náhoda! :-)
V tréninkovém tempu jsme se rozehráli a když jsem po deseti minutách balil fidlátka, dali jsme jedním z našich hostujících hráčů vedoucí gól. Než jsme ze hřiště odešli, zvýšili jsme na 2:0 a když jsem už zvenku z nového parkoviště u VM marketu Vachalík konverzoval přes plot s rozcvičujícím se Dejvem, bylo to už 3:0. A to na hodinkách sudího Studénky běžela teprve 15´.
Jak to nakonec dopadlo výsledkově nevím, jako příprava to předpokládám svůj účel splnilo. Výrazné zlepšení pozorujeme v posledních zápasech u Zdeňka a taky Prochy bojuje jako lev ... Osobně se mi líbilo nasazení Romana na pravém bekovi. Ten post mu sluší i svědčí a je škoda, že na tomto místě nenastupuje pravidelně. Je rychlý,  tvrdý, umí vystřelit ... I k tomu je takový přátelák výborným testem ...
Jedním z těch hráčů, kteří se objevili na hřišti a my už na něj zapomněli, byl Hajdy! Odehrál celý zápas a třeba se s ním potkáme v neděli při mistráku. To by nebylo špatné...! :-)
Jinak to byl pěkný fotbal a my jsme vyhráli (jestli jsem to nespletl) 10:2. Sedm branek dal jeden z hostů v našem týmu.
                                       (lan)







Žádné komentáře:

Okomentovat