pondělí 24. dubna 2017

Pár slov o dorostu po vítězství v Hrušovanech

Kapitánem byl
v Hrušovanech
Petr Řihák
Naši dorostenci nám na jaře dělají radost, ze tří zápasů (z toho dvou venku) mají sedm bodů a v tabulce se vydali na stíhací jízdu za zatím druhým týmem soutěže z Višňového. Nás ale kromě výborných výsledků v dorosteneckém okresním přeboru těší i přístup a výkony dorostenců v týmu mužů.
OP Sportika: Hrušovany n. Jev. - Božice 4:6 (2:2)


S Honzou starším jsme brali po vítězném utkání v Hrušovanech dva dorostence, kteří byli připravení naskočit v případě potřeby do oslabeného týmu mužů v Jezeřanech.
Jedním z nich byl kapitán dorostu Petr Řihák, taky autor jedné z božických branek. Druhým byl Petr Kašpírek. Ten sice do zápasu mužů nakonec nezasáhl, ale v utkání dorostu ze sebe vydal všechno. Útočník Patrik Ležák tentokrát za dorost gól nestihl, musel ze hřiště dřív, neboť v Jezeřanech nastoupil na hrotu od úvodního hvizdu rozhodčího.
Dvěma brankami se v utkání blýskl Messi - Radek Šob. Už jsem ho dlouho neviděl hrát, neboť na domácí zápas jsem se nedostal a ven teprve ne. A za muže na jaře zatím nenastoupil.
Minulý týden naskočil za chlapy na dvacet minut Ondra Zapletal a celý tým rozhýbal, i v Hrušovanech patřil k oporám týmu a dal taky jednu z našich branek. Ty poslední dvě přidali Zdeněk Klimeš a Miroslav Studénka.
V utkání jsme sice prohrávali od 8´ 1:0, ale poločas končil 2:2. Ve druhé půlce jsme se stali pány na hřišti a postupně jsme skore zápasu vytáhli až na 2:6. Domácí korigovali v poslední čtvrthodině na přijatelných 4:6.
V naší brance byl po minulé absenci opět stabilní brankář Martin Bártík a v poli bratři Čadové Jirka a Dominik i Petr Tóth. Tým doplnili Pavel König a Tobiáš Drechsler.
Obětavý vedoucí Laďa Sedláček má ze svých svěřenců radost a my ostatní taky. Díky kvalitnímu dorostu se nemusíme bát o to, kdo za nás bude za pár let hrát za muže. Všichni dorostenci mají cestu do prvního mužstva mužů otevřenou.
     (lan)

V útoku řádí Lopík-Patrik Ležák

Kája Vávra měl před sebou celý zápas v Jezeřanech ...

Žádné komentáře:

Okomentovat