sobota 16. prosince 2017

Božické jesličky v režii dobrých andělů

S úvodním vystoupením padesáti členného sboru žáků božické základní školy v kině Marta a otevřením jesliček v božické zvoničce krátce po klekání byl naplněn úvod letošních Božických jesliček. Následoval návrat do kina a promítání pohádky Anděl Páně.


Všechno velmi kvalitně připraveno pod režijním vedením paní učitelky Miriam Kočí a paní učitelky Zuzany Ralenovské. Nechyběly prskavky, dobrá nálada, ale chybělo asi nějaké občerstvení. Možná bylo po návratu do kina, tam už jsem zpátky nešel.
Akce, kterou kdysi téměř ze země vydoloval Ivan Hudec ml., se již pevně usadila v božickém adventním kalendáři a má už i svoje pevné datum. A tak by to i mělo zůstat. Zcela zaplněné kino dokládá, že i o tuto akci je v naší obci zájem. A to je to nejlepší vysvědčení pro pořadatele i pro účinkující.

A omlouvám, nevím, kdo hudebně doprovázel.

                     (lan)





























2 komentáře:

  1. Moc hezká akce. Děti byly skvělé, je úžasné, jak dlouhé texty se dokázaly naučit, je to od nich (i od učitelského vedení)velký výkon. Kdo nikdy s dětmi nepracoval, neumí si představit, kolik je v tom úsilí a dřiny. Velký dík všem, co se podíleli, od účinkujících až po "technickou podporu". Slovy jednoho z návštěvníků akce: Když začne zvonit zvon na kapličce, začínají Vánoce. Tak je všichni hezky prožijte :) Hana Koledová

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, ze lepsi akce tady snad není. Opravdu perfektní, děkuji. A ještě jedna poklona, Ivánku to kino je skvost, co jsi udelal klobouk dolů. Mooooc se mi tam libilo a věřím, že by tam mohlo být víc akcí a hlavně promítání. By la jsem nadšená, děkuji za zážitek. Přejí hezké Vánoce☺

    OdpovědětVymazat