středa 27. prosince 2017

V sobotu se rozloučíme s Honzou Kresanem

O té smutné události jsme se zmínil už v jiném článku, dneska vím, že se s dobrým člověkem Honzou Kresanem z Borotic naposledy rozloučíme v sobotu 30.12.2017 ve 13 h v božické obřadní síni.


Vůbec mně nějak nedošlo, že jeho vážná nemoc stála za tím, že letos neměl v nádherném vinném sklepě Jury Benkoviče společně s Tondou Němcem svou kolekci vín na Božických otevřených sklepech. Tradičně jsem se za nimi stavoval a ochutnal něco z jejich produkce ...
Nic z toho už neochutnám, protože s Honzou se v  sobotu po poledni naposledy rozloučíme. Osud se s námi nikdy nemazlí a zasáhne nás nečekaně, když to čekáme nejméně ... Všichni, kdo jsme Honzu znali, nezapomeneme.

         (lan)

Honza na Božických otevřených sklepech 2016...

1 komentář:

  1. Na vysvětlenou účastníkům smutečního obřadu: To, že nebyla zapojená reprobedna u vchodu do smutečky, není vina naší obce, ale Pohřební služby Pospíchal, která odmítla naše ozvučení použít slovy, že mají svou aparaturu. Díky tomu jsme my stojící venku téměř nic až nic neslyšeli. S Jendou Kresanem se přišlo rozloučit velké množství lidí (rodina, přátelé, známí, bývalí spolužáci i spolupracovníci, občané Borotic i Božic)

    OdpovědětVymazat