neděle 24. prosince 2017

Vánoční fotbálek se vydařil


Na základnu do Hostince u Kudličků se postupně sešlo takové množství fotbalistů, že jsem se nestačil divit. Převažovali aktivní hráči Arsenalu i Benfiky, doplnění několika dalšími tradičními účastníky. Hodně bylo i diváků a i mezi nimi by se našlo dost těch, kteří by bez problémů mohli do dresů a do kopaček. Vánoční fotbálek už si získal své místo v Božickém kalendáři!


Kdo vyhrál? Určitě všichni, kdo přišli. Na skóre, prý vždycky vyhrají ti starší! :-) Hrálo se s vysokým nasazením, sem tam i s nějakým šrámem, ale jinak byla atmosféra radostná, přátelská a laděná velmi vánočně. Myslím, že je to patrné ze všech fotografií! Letos poprvé jsem dělal i společné foto, protože zápas splňoval ta nejpřísnější kritéria pro přátelské fotbalové mače a tudíž jsem požádal hlavní organizátory o vyhlášení pauzy a společné foto. Do silvestra bude jedno z nich viset na infotabuli v Hostinci u Kudličků.

Právě jsem dostal aktuální informaci k zápasu: Výsledek fotbálku nemáme, nemůžeme se dohádat, kdo vlastně vyhrál. Takže vyhráli staří. ;-)

               (lan)


















































Žádné komentáře:

Okomentovat