neděle 11. února 2018

Maruš, Jaruš, kráva co mléko dává a dojicí mašina vítězi!

Trojice z farmy Klíč i se svým nádobíčkem jednoznačně ovládla letošní soutěž masek na večerní masopustní zábavě v Božicích. Na záda jim dýchali Šmoulové s Gargamelem a zlověstně až hororově vyhlížející Freddy Krueger  a Morticia Addamsová.


Těsně za stupínkem vítězů skončila Máma s tátou v zádech a páté místo si vykoledoval Tonic! Nerozhoduje vždycky maska, ale rozhodují voliči a ty Tonic oslovil svým nekompromisním (a nečekaným) přihlášením se do soutěže: "A ještě já!" pravil jasně a sebevědomě ve chvíli, kdy Pepa Griebaum končil představování soutěžních maškar.
Do soutěže taky ještě dodatečně vstoupila pětice policistek v průsvitných policejních modelech nové doby. Prý přišly Pomáhat a chránit! Já tam už nebyl, tak nevím, jaký vítr vnesly na parket. Pokud mi někdo pošle foto - na mail: probozice@centrum.cz - tak je přidám, ať oceníme originalitu jejich fašankového odění!

No a výborné bylo půlnoční překvapení božických hasiček. Celé v bílém s jednotnými škraboškami marionet! Diváci byli nadšení a bouřlivým potleskem si vynutily přídavek. Platí stejné jako výše. Kdo má foto, může poslat na na mail: probozice@centrum.cz.

                                    (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat