sobota 10. února 2018

Masopustní průvod prošel Božicemi

Pod vedením "rádců z oblíbené pohádky Šíleně smutná princezna", jimiž letos byli starosta SDH Honza Szabó st. a velitel SDH Mirek Beneš, prošel průvod masopustních masek celými Božicemi.


A průvod to byl skutečně multi-kulti, neboť se zde potkaly maškary od pravěkého mamuta, přes vlka v rouše beránčím, po pirátku z Karibiku a nefalšovaného džihádistu. Taky jsme v průvodu neviděli jenom božické účastníky, ale jistě poznáte děvčata z Borotic, Štěpána z Mackovic nebo Tinu až z dalekých Olbramovic. Ti všichni startují v barvách božických hasičů a jsou našimi členy.
Fašanková zábava, soutěž o nejhezčí masku, půlnoční překvapení a pochovávání basy, to je na programu večer a v noci. Tak neseďte doma a přijďte se pobavit do božického kulturáku.  Těší se na vás božičtí hasiči.

               (lan)











































2 komentáře:

  1. Letos to brali hopem,než jsem stihla otevřvit dveře byli u sousedů.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To může být pravda, ale bylo vlezlo, mě záblo, a to jsem s nimi chodil necelou hoďku... a ty roztahané Božice, to je pro každý průvod oříšek....Lidí ochotných zapojit se do průvodu moc není a velká část hasičů nejenže už dva dny intenzivně chystá vše na večerní zábavu, ale letos museli i po vsi! Tímto je omlouvám a prosím nás občany o pochopení! A když se podíváte na poslední fotku, tak mrzlo tak, že skleničky praskaly a Tonic (vlk v rouše beránčím) obětavě pil i z takové poškozené....:-)

      Vymazat