neděle 25. února 2018

Sportovec roku Znojemska 2017. Božice nebodovaly, naše širší rodina ano

Vladimír Lengál, 2. místo v
anketě Sportovec roku 2017 Znojemska
Koukám na to jako na zjevení: Manžel mé neteře Ladík Lengál skončil na 2. místě ankety Sportovec roku 2017 Znojemska. Někteří fotbalisté Božic ho znají, protože občas nastupuje v barvách TJ Hostim v zápasech okresního přeboru. Jeho sportem však je  box.


Když jsem s ním před týdnem seděl na rodinné oslavě, tak nám tam cosi říkal, že půjde na slavnostní vyhlášení do znojemského divadla. Že si tam však půjde pro tak vysoké ocenění, to jsem nečekal.
Takže mu tímto blahopřeji a přeji další sportovní úspěchy. A ať z malého Vládíka, ze kterého mají všichni velkou radost, vyroste takový sportovec jako byli a jsou i jeho rodiče. Protože i moje neteř Markéta, tenkrát ještě Nevrklová, byla výbornou reprezentantkou Znojma i Jihomoravského kraje ve skoku vysokém.

Časy, kdy se i zástupci Božic v této anketě objevovali jsou momentálně pryč, ale nikdy neříkej nikdy. Sportovci jako manželé Anna a Zdeněk Jandáskovi, Jaroslav Peřinka, Jiří Hanzlík, Lubor Šimek, fotbalistky TJ Sokol Božice EPEE, oddíl ASV Božice a možná i další nás kdysi proslavili a v této anketě bodovali.

K úspěšnému sportovci, o němž jsem dnes poreferoval, jsem našel toto:
Vladimír Lendál - SK VALETUDO - RK ZNOJMO, o.s.
Laďa byl donedávna výborným boxerem BOXING CLUBU ŘEŠETO ZNOJMO, tuším, že v loňské sezóně přešel do oddílu SK VALETUDO - RK ZNOJMO, o.s. s širším záběrem smíšených bojových umění, thajského boxu, kickboxu a juda.
Tento oddíl na svých webových stránkách uvádí:

U nás v multifunkčním gymu (MediFitness, Vídeňská 25, Znojmo) naleznete možnost trénovat:
  • Vale Tudo – MMA (Mixed Martial Arts – smíšená bojová umění)
  • Muay Thai
  • K1
  • Judo
  • box

Tréninky jsou rozděleny na začátečníky a pokročilé. Nováčky přibíráme stále i během roku! Také trénujeme základy úpolových sportů pro děti od 4 let a JUDO-GRAPPLING pro pokročilejší a starší děti !!!

NOVĚ TRÉNINK NEJMENŠÍCH DĚTÍ (přípravka pro úpolové sporty) cca od 4let do 6 let! Trénink bude každou STŘEDU OD 17.h (vede Radek Kříž)

Zařazení do skupiny nejmenších či pokročilých řešíme indiviuálně po poradě s rodiči.

Po domluvě nabízíme i soukromé hodiny, lapování, to vše jak pro jednotlivce, tak i menší skupinku lidí (více na emailu: ruda.krizak@seznam.cz, tel.: 777/870 749)

Žádné komentáře:

Okomentovat