neděle 18. února 2018

Povedená příprava proti Mikulovicím (akt.19.2.)

Čudl oslavil svoje Kristovy roky vskutku skvěle: dal v dnešní přípravě vyrovnávací gól ambiciózním Mikulovicím a stál tak na začátku obratu našeho druhého přípravného zápasu proti Mikulovicím.
Mikulovice - Božice 1:2 (0:0). Naše branky: Čudl a Bojar.

Jack Daniels je taky dobrej kluk stejně jako Jura, Pumpido, Lovec, Vojta, Zdenál, Kamil, Zlatan, Karlík, a desítka dalších borců, kteří dneska na umělce v Hrušovanech nechali duši a předvedli maximálně bojovný a soustředěný výkon.
Vyzkoušeli jsme dna nové Martiny a oba dva bychom rádi viděli v našich řadách i v blížící se fotbalové sezóně. S novinářským kolegou Martinem Šedou jsem i hodil řeč, a můžu říct, že je to prima kluk a podle našich borců i výborný fotbalista, který by zvýšil konkurenci v zadních řadách našeho týmu. "Jsem bez práce," hlásil mi náš stabilní stoper Kamil! :-) Ale jak znám situaci, Kamil se o svoji pozici v našem týmu bát nemusí!!!! Celý podzim jsme na něho čekali .... a i Radim Prukner z Petřína neměl žádnou radost z kontaktu, po němž náš Kamil téměř celý podzim nedohrál.
Velké potěšení pro tým i pro nás fanoušky je návrat "ztraceného syna" Evžena alias Lovce!!! To je hráč, který do našeho mančaftu patří a patří mezi základní stavební kameny, z nichž trenér Bruno (dnes mohl v klidu zůstat v teplákách, protože se mu hlásilo skoro 20 hráčů!), bude skládat základní sestavu pro jarní část okresního přeboru.
V brance se představil letos poprvé Vojta a se skromností sobě vlastní zpochybňoval svoje zásluhy pro pevné základy týmu. My to všichni víme a proto nás nějaké drobné zaváhání při první brance soupeře nemůže rozhodit. Jak říkali přímí aktéři: Zdenál chtěl nechat vyniknout Vojtu - a míč skončil v síti!" Tak jsme sice prohrávali 1:0, ale vůbec nás to nerozhodilo.
Po první půli, kde jsme měli více ze hry, a jenom střelecká indispozice našeho elitního střelce Bojara, který svých 12 šancí zahodil, stála za poločasovým skore 0:0. Herně byla první půlka vyrovnaná, byli jsme víc na míči, měli jsme i víc šancí, hosté zahrozili spíš z brejků. "My jsme je uhasili díky dobré stopérské trojici, v níž se na postu stopera představil Martin Šeda, a úlohu mu pomáhali řešit dva předstopeři Jura a Kamil." "A Vojta tou dobou chytil rýmu!"

Řeč taky přijde na druhou zkoušenou akvizici, hráče s přezdívkou IMAGE. Taky dojde na Karlíka, Zlatana a Bojara.
Další nováček "chytil" hned novou přezdívku "Image" /čti:imidž/. Martin Vrba ze Suchohrdel u M., jinak taky hráč Miroslavi, má sice viditelný tréninkový deficit, ale do našeho mužstva by určitě zapadl. O druhém Martinovi na stoperu už byla řeč, ten se prezentoval velmi dobře. Karlík zhubnul nějaké deko a hned to bylo poznat! :-). V dobrém rozmaru je před jarní sezonou Zlatan. Chyběl dneska kapitán Pavel Michalovič, na umělce kvůli zranění nehraje Džamp a do hry nezasáhl ani trenér Bruno a vedoucí mužstva Pumpido.
Do druhé půle jsme vystřídali, zahrála si řada kmenových hráčů božické Benfiky a padly i všechny tři branky. Jedna do naší branky, dvě do soupeřovy. I guru Mikulovic Karel Kříž se k zápasu vyjádřil uznale, byť musel spolknout hořkou pilulku porážky.
Na vedoucí branku Mikulovic odpověděl oslavenec Honza vyrovnávací brankou. Dosavadní herní mozek Jura mi to popisoval takto: "Čudl si metr za velkým vápnem zasekl balon a poslal ho do šibenice!" Bylo srovnáno na 1:1. V 90´, kdy už nikdo nečekal žádnou změnu, se k míči svým typickým způsobem prodral Bojar, umístil centrovaný míč do vinglu - a měl vyděláno! Zajistil nám cennou výhru nad kvalitním soupeřem a vnesl pohodu do našich řad, což dokumentuje i několik snímků z pozápasové oslavy Honzových 33!!!! Tak gratulujeme, přejeme dobrou formu, žádné zranění a vůbec pohodu a radost doma, v práci - a hlavně u jeho milovaného fotbalu!!! A Jack Daniels je doopravdy kvalitní kamarád!!! :-)

Naše sestava: Vojta Bačo - Broňa Horáček, Martin Šeda, Zdeněk Chrenovský - Jura Pavelčík, Kamil Kalina - Honza Kudlička, Evžen Egner, David Mlčúch - Robert Lysák, Martin Vrba. Na lavičce a později ve hře: Karel Vávra, Honza Szabó, Martin Topolčan, Luboš Šenkeřík, Petr Procházka, Roman Šob. Trenér Broněk Juřica, vedoucí mužstva Michal Hrubý.

                                      (lan)






Žádné komentáře:

Okomentovat