pátek 21. prosince 2012

Vyšly Noviny Niva 4 a školní časopis Salát

Poslední letošní čísla Novin Niva a školního časopisu Salát se objevila na obvyklých prodejních místech v pátek 21.12.2012.Je to taky první zimní den, dětem začínají vánoční prázdniny a podle mayského kalendáře má přijít konec světa. Co se z uvedeného naplní, nechám na vás.
Já jenom upozorňuji na dva tištěné tituly, které se snaží rozšířit co nejvíce naše povědomí o tom, co se kolem nás děje. Minimálně důležité jsou informace obecních správ o obecních záležitostech a pozvánky na akce. Škoda, že tam nejsou všechny, ale tak už to v dnešní uspěchané době chodí. Aktivní je třeba nový provozovatel břežanské hospody "Na Pravické", ale pozvánku na zábavu jsem v NN nečetl. Ze Salátu bych upozornil na titulní pozvánku Rodičovského sdružení na 3. školní ples v sobotu 26.1.2013 v KD Božice a v Novinách Niva na Štěpánskou zábavu 25.12.2012 v KD Božice se skupinou Duo Giovanni a dvě silvestrovské akce: Silvestrovské posezení v Hostinci u Kudličků 31.12.2012 a na Rockový Silvestr týž den v baru Fénix v KD Božice se skupinou Nonstop.
O pokračujících pracích na stavbě kanalizace v Božicích a Boroticích se dočtete na str.4 a 9. Bohaté zpravodajství v Novinách Niva i v Salátu je z adventních akcí ve všech obcích DSO Niva. Jako nejzajímavější pak považuji článek pana Špalka k blížícímu se 60. výročí vzniku obce Velký Karlov. Najdete ho v NN na stanách 23 a 24 pod názvem Zpět ke kořenům a jako inspirativní pak doporučuji anonymní příspěvek na straně 6 s názvem Co mám dělat?

                                           Ladislav Nevrkla

1 komentář:

  1. Nový nátěr mají od pátku parkety v tělocvičně a tak se i volejbalisté museli obejít bez svého pravidelného pátečního tréninku. Na jak dlouho je tělocvična mimo provoz však nevím. (lan)

    OdpovědětVymazat