čtvrtek 15. prosince 2016

Jak jsem dneska nenasál dobrou náladu

Já vím, je to moje chyba, ale stalo se. Oblékl jsem se, vzal nezbytné náčiní a vyrazil jsem. Za pět minut pět jsem stál v předsálí kulturního domu a nebýt paní Zdeňky, nevěřil bych vlastním očím! Taky přišla na 17 hodinu na Předvánoční posezení s hudbou, čajem a dobrou náladou.


Kde já jsem to jen četla? A kde já jsem to jenom četl? No nic, zašli jsme k tabuli s plakáty - a tam na plakátě bylo bohužel uvedeno, že "posezení" začíná až v 17:30 h. Paní Zdeňka asi počkala na začátek, já však s lehkým nachlazením jsem neměl už žádnou náladu tady půl hodiny zevlovat jen tak. A tak jsem se otočil a šel jsem domů. O půl šesté začíná světový pohár v biatlonu závodem v Novém Městě na Moravě. Třeba se mi ještě dobrou náladu podaří naladit.

P.S. Až doma jsem přišel na to, kde jsem chybný čas pochytil. Podívejte se na titulek z webu obce Božice. Tak tam jsme to, paní Zdeňko, asi oba četli. Já teda určitě. Stalo se.
Před námi jsou další adventní akce - jedna v sobotu u obecního sklepa s dobrým božickým punčem a druhá v neděli v kostele sv. Petra a Pavla s De Melodikou.
                      (lan)

2 komentáře:

  1. Může se to stát každému a půl hodina není zase tolik.Všude jinde napsáno 17.30.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda, jen jsem popsal, proč jsem tam nakonec nebyl. Nechodím na všechno a taky ne vždycky na celé. Chci o událostech podat základní informaci a když to z nějakého důvodu úplně nevyjde a nikdo jiný mi zprávu nepodá, tak se nedá nic dělat. Posezení bylo, předpokládám, že na úrovni a počteme si o něm někde jinde a někdy jindy.

      Vymazat