čtvrtek 7. září 2017

Fotbal: O víkendu na fotbal

Víkend 9. a 10.9.2017 je opět ve znamení božického fotbalu. Hrají všechny čtyři celky - dva doma, dva venku.
Doma se v sobotu 9.9.2017 představí dorost. Přivítá tým Únanova a uvidíme.
Venku pak hraje odpoledne naše "Benfika" - jede do Jiřic - a taky starší přípravka, která bude dopoledne bojovat v Tasovicích s celky Šanova a Hrušovan. Doufám, že se můžeme těšit na reportáž trenéra Luboše Ralenovského.

Stěžejní zápas se hraje v neděli 10.9.2017 v 16 hodin. Na našem "NEW CAMP NOU" přivítáme přátele ze Starého Petřína. Máme jim z června 2017 co vracet. Pamětníci si vzpomenou, že "my jsme hráli a domácí stříleli góly". To už se určitě nebude opakovat, protože naši ostrostřelci celý týden pilují střelbu ze všech pozic.
Doufám, že se v pondělí nedívali na kvalifikační zápas Ulster - Česko (Severní Irsko - Česká republika), protože to byla tragická ukázka toho, jak se fotbal hrát nemá! Nejen že jsme nebyli schopni pořádně ohrozit branku Irů, ale bídný výkon Vaclíka v brance nás vrátil do reality: V neděli jsme vyčítali Vojtovi, že si blbě postavil zeď a pak inkasoval z přímáku k tyči. Po včerejšku se mu musíme omluvit, protože Vojta chytá v naší bráně z lásky k fotbalu a zadarmo, zatímco reprezentační gólman Vaclík chytá v pracovní době a za těžké peníze. Zeď si postavil ještě blběji než Vojta. Tak Vojto, SORRY JAKO ...!
                                                           (lan)

2 komentáře:

  1. V našem týmu bude chybět Jara Hrobár, nastoupí však Lukáš Hrobár.

    OdpovědětVymazat
  2. V jediném sobotním zápase prohráli doma Jaroslavice s Lopatovem 0:3

    OdpovědětVymazat