pondělí 18. září 2017

V neděli vyzveme Hostěradice. Jak Hostěradice vydolovaly naposledy bod?

Všichni věříme, že smolných zážitků už máme za sebou dost a že vše se vrátí do lepších časů v neděli 24.9.2017, kdy na našem hřišti přivítáme tradičního soupeře TJ Družstevník Hostěradice. Zápas začíná v 15:30 h a řídit ho bude trio Studénka (HR) - Fojtík a Coufal (AR).


Dorost hostí v sobotu 23.9.2017 na našem hřišti Štítary a Božice B zajíždějí rovněž v sobotu 23.9.2017 do Jaroslavic. Oba zápasy začínají též v 15:30 h.

O tom, jak se Hostěradicím podařilo nakonec urvat doma bod, když už prohrávali 1:3, píše můj synovec Libor na webu TJ Hostim toto:
Družstevník Hostěradice - TJ Hostim 3-3 (1-1)

Do promoklých Hostěradic jsme dorazili s odhodláním bodovat. Utkání začalo s 15-ti
minutovým zpožděním a my do něj vstoupili sebevědomě a aktivně. Bohužel využívání šancí je pro nás velký problém, a tak po našich 3 vyložených šancích přišel trest v podobě laciného gólu domácích. My ale ovládali hru a bylo jen otázkou času kdy vyrovnáme. Podařilo se to po závaru před brankou domácích, kdy se po faulu gólmana kopala penalta, kterou proměnil Peng. Domácí hrozili z dlouhých nákopů a do konce poločasu pak byli nebezpečnější. Stav se však už neměnil.

Do druhé půle jsme opět vstoupili aktivněji a diktovali tempo utkání. Bohužel co jsme zahodili, to se jen tak nevidí... Je to o koncentraci a zodpovědnosti, možná trochu o sebevědomí. Je na tom ale potřeba zapracovat. I kvůli šancím šel na hřiště americký navrátilec Stráča a ukázal, že góly dávat nezapomněl - během chvíle dal hned dva a my kráčeli za vítězstvím. Kráčeli, ale nedokráčeli. Ačkoliv jsme měli hru naprosto pod
kontrolou, nechali jsme si dát laciný, i když asi ofsajdový gól a bylo zaděláno na drama. To nakonec skončilo lépe pro domácí, když se jim v 90. minutě podařilo z přímého kopu vyrovnat a vydolovat z utkání bod, se kterým už možná ani nepočítali. Pro nás je to zbytečná ztráta, ale věřím, že pro příští týden nás to jen posílí a body zůstanou v Hostimi!


Více zde: http://tj-hostim.webnode.cz/news/z-hosteradic-nakonec-jen-s-bodem/

1 komentář:

  1. Jara Jandásek už je doma. V dobré náladě doufám dohopká o dvou berlích povzbudit kamarády v neděli odpoledne. Ale za námi na ochoz to asi nebude. :-)

    OdpovědětVymazat