pátek 27. října 2017

Bezvládí v božickém fotbalu tvrdě potrestáno

Ani Karel, ani Pavel, ani Jirka, ani nikdo další nechce velet božickému fotbalu, a tak začíná sklízet plody této nezdravé situace. Funkci "prezidenta" klubu, kterou léta vykonával Honza Kudlička st. a po něm několik let Karel Kučera, současný výbor fotbalového oddílu nikým neobsadil. Prý to není potřeba. Včera jsme od disciplinární komise OFS sklidili první "odměnu" této nezdravé situace.


Začneme pátrat po viníkovi (ten je jasný), ale ani on za všechno nemůže. Kdyby měl nad sebou "pana prezidenta", určitě by se mu to nestalo! "Pana prezidenta" jsme si však nezvolili, ani se k tomu - pokud vím - v nejbližší době nechystáme, a tak bude záležet na vedení "A" i "B" mužstva, jak se k situaci postaví.

"Varovné jazyky" na toto nebezpečí před začátkem sezony upozorňovaly, ale NIKDO z odpovědných to nechtěl slyšet, ani to nechtěl řešit.
A teď tedy konečně k tomu, o co jde:
Na včerejším zasedání Disciplinární komise OFS byly kontumovány dva zápasy TJ Sokola Božice B pro neoprávněné nastoupení více jak dvou hráčů ze soupisky "A" mužstva, a to konkrétně v utkání Božice B - práče B hráči Vojtěch Bačo, Robert Lysák a Pavel Michalovič a v utkání Hrabětice - Božice B hřáči Vojtěch Bačo, Robert Lysák a Jakub Rambousek. Oba zápasy byly kontumovány ve prospěch našich soupeřů 0:3 a 3:0, a za každý zápas jsme dostali pokutu 1500 Kč + poplatek 150 Kč pro DK. Celkem jsme tedy přišli o 3300 Kč kvůli vlastní chybě, lépe řečeno neznalosti pravidel soutěže pro start hráčů za "B" tým.
Viník: Klub TJ Sokol Božice, z.s.
Vina: Klub TJ Sokol Božice B umožnil neoprávněné nastoupení tří hráčů ze soupisky A mužstva v utkání B mužstva mužů.
Vypořádat se s tím musíme ve vedení klubu.

               (lan)

7 komentářů:

  1. Zdravím
    určitý díl viny na tom nesu já,protože mi Míša T.psal,a já mu řekl v dobrém přesvědčení že 3 hráči,bohužel jsem si to taky neověřil a Míša mi důvěřoval.
    Ted mě můžete ukamenovat :(
    Mirek Studénka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pak se nedivím, že k tomu došlo i v dalším utkání. Ale stane se, těch změn ve čtverkách je až moc!!!! (lan)

      Vymazat
    2. nejsem na svém PC a nemám tady nastavené probožice

      Vymazat
  2. Lynčujte toho viníka :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem to nemyslel. Víte dobře, oč mi už nějakou dobu jde.Já si naopak vážím každého, kdo něco ve svém volnu dělá! A pan rozhodčí Studénka se k tomu postavil jako chlap! Kdyby mně jako vedoucímu řekl sudí, že to tak může být, tak to udělám v dobré víře taky. Ale toho fotbalového šéfa bychom mít měli.Ne že ne! :-) (lan)

      Vymazat
  3. Lidičky,nedělejme z toho konec světa,ted jsme o něco chytřejší a ty 3000tisíce určitě náš klub nepoloží,nebo ano?petyss

    OdpovědětVymazat
  4. Konec světa určitě ne a tragédie taky ne,ale na tom, že má mít fotbalový tým Božice šéfa si trvám.

    OdpovědětVymazat