úterý 24. října 2017

Uzavírka silnice Borotice - Lechovice od pondělí 23.10.2017

Od 23.10.2017 do 30.11.2017 bude pro veškerou dopravu z důvodu rekonstrukce uzavřena silnice mezi obcemi Borotice a Lechovice.
Silnice Borotice - Lechovice bude úplně uzavřená z důvodu opravy vozovky a rekonstrukce mostku za Boroticemi. Úpravy jsou zachycené v mapce.


Nás spíš zajímá, kudy budeme jezdit do Znojma. Nejlíp na mackovický kruhák a přes Čejkovice na státní. Věřme, že uzavírka bude do začátku adventu hotová, tak jak je ve smlouvě. Při známém tempu našich silničních firem (a kvalitě práce) se však důvodně můžeme obávat i horší varianty.

                           (lan)

3 komentáře:

  1. Dobry vecer, jen se chci zeptat, jestli uz je uzavirka, nikde nejsou zadne znacky, nevite nekdo?

    OdpovědětVymazat
  2. Byl jsem teď zjišťovat, jestli někdo něco neví. Doporučuji jet už zítra na Čejkovice. V Boroticích kolem jatek prý už dneska instalovali zákazové značky a nahoře to pohlídají policisté! :-( Jiní tvrdí, že budou jezdit raději na Hrádek, ale tam se taky začne opravovat a navíc zavřou i Krhovice. To víte, bez peněz z Evropské území se v Česku ani nekopne. Tudle Čapí hnízdo, tam silnice, evropské projekty, kam se podíváte. Akorát to lidi neví, protože se o tom nemluví!!!! A silnice teď splašeně opravujeme, protože, co nezačneme stavět do konce roku 2017, tak už z fondů EU nepůjde. A my jiné peníze nemáme. :-(

    OdpovědětVymazat
  3. Všude to zavřou a člověk se na Znojmo bude muset jezdit tak daleko nechápu proč to nejde kolem jatek ?? bude to navíc kilometry ale co už jen tak lidem komplikujete život !!!!!

    OdpovědětVymazat