pondělí 23. října 2017

V Božicích řádí baskervillské bestie

Foto je ilustrační, ale ten skutečný
větší pes je černý
Sir Artur Conan Doyle by to nenapsal lépe než sám život v Božicích. Vydrancovaný kurník a králíkárny nemá na svědomí ani kuna, ani liška, ani zloděj, ale dvě opuštěné psí bestie.


Ve vsi se střílet nesmí, odchytit to nemá kdo a tak dávejte pozor na své školáky, aby se náhodou nepotkali se dvěma potvorami, které se dneska toulaly Božicemi. Není kdo by se s tím vypořádal, takže se musíme asi přizpůsobit bezohledným majitelkám, které jsou vlastníky obou hladových psisek. Zákon o týrání zvířat v Božicích zdá se neplatí.
Co vím, tak v Křídlovicích dneska ráno zařvalo 12 slepic a 8 králíků. Jak to zpíval Vladimír Mišík: Opevněte svoje těla - a svoje příbytky. BESTIE PŘICHÁZÍ!!!!!!!!!! VRRRRRRRRRRRRRR

                    (lan

17 komentářů:

  1. A taky znečištěné chodníky psímy výkaly,od školy směrem k nádraží pravidelně.Pořídit rasa a byl by klid,ale to bohužel dnes nejde.Tak snad možná odchytit majitele,nechat ho to uklidit a zaplatit pokutu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a co když se majitel odstěhoval a psiska tady nechal svýmu osudu???co se s tím dá dělat???starýho muťu na ně!!!

      Vymazat
  2. Zajímavé že ve městě tento problém nemají,je to asi fenomén venkova.Jo starej Musil měl pejsky rááád (na česneku a ještě mu zbylo psí sádlo na průdušky).

    OdpovědětVymazat
  3. Vážení všichni,opravdu si myslíte,že se s tím nedá nic dělat? Omyl. I pokud se majitelé pejsků odstěhovali a obecní úřad toto eviduje,stačí zavolat Veterinární zprávu,která pejsky odveze do útulku a postará se o ně. Místo debilních keců zvedněte prdel ze židle........

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a kdo jako?starosta?nebo kdo?

      Vymazat
    2. Mám pocit, že žijete na jiné planetě !

      Vymazat
  4. Tak si skus na tu veterinu nebo útulek zavolat a uvidíš co ti řeknou,pošlou tě slušně do háje.A
    OÚ by ještě musel za tuto službu platit.Tak si to ty kecale prvně ověř než něco takovýho napíšeš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad víte co dělá hladový pes ve smečce a dva psi jsou už smečka.Až vám vydlachní dvorek,pokud ho máte, taky bude mluvit jinak.

      Vymazat
  5. Zatím jde o slepice a králíky,ale až se stane něštěstí a odnese to dítě,bude už pozdě hledat viníka.Čokl na vodítku bez majitele nemá venku co dělat !!!

    OdpovědětVymazat
  6. A ostatní psi co si po Božicich poletují se řešit nebudou či jak?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měli by, ale v Božicích nikdo neví jak! všichni se bojí!

      Vymazat
  7. Přibyly další oběti zvlčilých krvežiznivých nestvůr : polovina husího hejna u Vilémů! Pořád nic?

    OdpovědětVymazat
  8. Kdyby polovina,kačeny, krůty,brojleři,slepice,do kralicarny se nedostali i když pokus byl!!!nikomu bych nepřála ten strašný pohled na tu spoušť!!!a všem je to jedno,však pes není pachatel,bylo řečeno,však kdyby potrhali děti,tak se to taky řešit nebude,či co!!!zůstanou jen oči pro pláč😢

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je na policii. Vůbec pokud víme, kdo škodu způsobil. Ale to už jste již určitě učinili.

      Vymazat
    2. Tak pro přesnou informaci.bylo to 12 Hus,22 brojlerů,5 kachen,9 krůt,2 slepice a kohout.skoda vyčíslena na 15500 a to počítám jen maso.dnes chodím po dvoze a mrtvo,chce se mě brecet

      Vymazat
  9. Podle posledních informací ve středu odpoledne oba pejsky odvezli. Kdo a kam, nevím.

    OdpovědětVymazat
  10. Umlátit lopatou a vrátit majiteli takový zdechliny!chudáky pejsky není nikdo schopnej zneškodnit a ještě jim budou hledat nový domov.

    OdpovědětVymazat