úterý 12. února 2019

Benefiční aukce pro KasPro 2019

Ve dnech 1. - 14.2.2019 probíhá již 4. ročník benefiční aukce pro KasPro. Dočetl jsem se o této akci na facebooku spolku Fryšaváci ze sousedních Břežan a tam ať se všichni zájemci o aukci podívají.  Viz https://www.facebook.com/Fryšavácizs. Já o tom nevím ani zbla, jenom mi to přijde zajímavé.


A je to tady!
4. benefiční aukce pro KASPRO! Než se začnete prokousávat fotkami a pravidly, rádi bychom poděkovali všem dárcům a předem i vám, dražitelům. Bez vás obou by nic z toho nebylo. Předchozí aukce se povedly a vy jste byli skvělí a my věříme, že i tentokrát si to skvěle užijete. Základní informace zkrátím na minimum, protože všichni se beztak těší na obrázky 🙂. Nicméně, prosím, dodržujte pravidlo minimálního příhozu 20,-Kč, vaše příhozy berte za závazné a vydražený předmět uhraďte po výzvě s instrukcemi, kterou budeme po ukončení aukce všem výhercům zasílat. NE dříve. Pokud byste potřebovali v průběhu s něčím pomoci, jsme tu pro vás, napište nám.

Vzhledem k omezenosti úprav alb ve skupinách a na stránkách, budeme celé album doplňovat během noci z 31.1. na 1.2., kdy bude finální a kompletní, nicméně pokud se vám u již zveřejněných fotek něco zalíbí, můžete začít přihazovat o fous dřív 🙂
DŮLEŽITÉ - Své příhozy pište, prosím, do nového řádku, nikoli do podvlákna pod již přidaný příhoz někoho jiného. V podvlákně zapadne a někdo vás tak může snadno přehodit.
Kdyby něco, spousta informací je také zde: www.kasprocats.cz - sekce "Pomozte" a "Benefiční aukce"
A teď už hurá do boje! Hodně štěstí všem a hlavně pak kočičkám, pro které to všechno děláme a samozřejmě budeme rádi za sdílení a označování vašich přátel u předmětů, které si myslíte, že by jim mohly líbit  ❤. 

Žádné komentáře:

Okomentovat