neděle 24. února 2019

Fotbalové přípravy. Turnaj mužů a přípravek. Proti Ajce jsme překvapili

Ilustrační foto z 4.2.2018
Na nové umělce v Tasovicích pokračoval zimní fotbalový turnaj za účasti božických mužů a již před měsícem se turnaje starších přípravek v břežanské hale zúčastnili naši žáci hrající pod hlavičkou Břežany.
Turnaj muži: Znojmo B - Božice 3:3 (1:2). Naše branky: Lopík, Špáca a Zdenál Ch.

Předposlední zápas zimního turnaje nás svedl dohromady s Ajkou Znojmo neboli oblekovickým FC Znojmo B. Nebyl jsem tam, podobně jako skoro desítka našich hráčů, počínaje Jurou (pohřeb), přes Žapíka a Karlíka (v práci),  až po Soukiče, který se včera tak radoval ze života, až dneska nepřijel....:-)))). Nevím, že by byl v Mackách na fašanku? Prý to tam bylo velmi solidně zaplněno, výborná tombola a hudba se rozehrála ....
Vrátím se do zápasu. Ač jsem tam nebyl, od přímých účastníků mám informace, že to byl konečně zápas, který splňoval parametry zimní přípravy. Ani hosté nebyli v plné sestavě, pár zkušených hráčů Béčka doplnili dorostenci a ti si vytvořili řadu gólovek, které vynikající Pumpido v naší bráně bravurně zlikvidoval. Jenom jsme se nemohli dopočítat, jestli byly čtyři nebo dokonce panebože pět!!!!
Ale ani my jsme nezůstávali pozadu v počtu neproměněných šancí: nejmíň dvě měl na lopatě Ludwa, jednu Lopík a o Vrbičovi škoda mluvit. Nedal ani z metru hlavou .... Na druhou stranu je třeba pochválit naše úspěšné střelce. Byli to Lopík, Špáca (sic!) a kapitán Zdenál Ch. O poločasu jsme vedli 1:2, ale nakonec jsme, myslím si, spokojeni s plichtou. K zápasu nás přijelo 13, na střídání byli připraveni Čečil (dorostenec) a Martin Top.

Teď máme dva víkendy prázdné, vedení mužstva určitě sežene nějakého kvalitního soupeře. Turnaj v Tasovicích zakončíme v pátek 15.3.2019 v 18 hodin zápasem s kvalitním soupeřem z Hrádku a za týden už si to doma rozdáme v mistráku proti Béčku Únanova.



Halový turnaj mládeže OFS Znojmo 2019

Naše starší přípravka startovala na halovém turnaji v břežanské hale  v sobotu 19.1.2019 ve skupině A, kde obsadila 4. místo a v boji o 7. - 8. místo v celém turnaji prohráli naši s Prosiměřicemi 1:3.



               (lan)

1 komentář:

  1. Adam, Lubos , Cudl a hlavně Honza Szabo skvělí výkon ! Jen tak dal ! Jinak cely tým dobre 🙂 pěkný zapas 👏

    OdpovědětVymazat