sobota 2. února 2019

Fotbal: V neděli podruhé do Tasovic. Tentokrát proti Dyji (akt.+foto)

Šéf dává pokyny na 2. půlku...
Druhým zápasem pokračovalo naše fotbalové mužstvo v zimní přípravě. Soupeřem na umělé trávě v Tasovicích nám tentokrát bylo mužstvo Dyje. Zápas Božice - Dyje se hrál v neděli 3.2.2019 ve 14 hodin.       

To jsem zvědav, co tam napíšete, zajímal se náš gólman Pumpido. Myslel tím první branku Dyje. Byla z ofsajdu, navíc po předchozí nejednoznačné situaci. Nic to nezměnilo na tom, že jsme byli viditelně lepší, v řadě momentů jsme předvedli i pár pěkných kousků a dokonce jsme je proměnili i v góly.
První půlka skončila 2:1, když se 2x trefil Zdenál. Poprvé po centru Čudla nastavil dobře hlavu, když dyjský gólman nedosáhl na míč, podruhé šel za míčem důsledně a odražený míč poslal do prázdné brány levačkou. Vedení 2:0 bylo přesným vyjádřením průběhu hry. Postupně však zápas přešel do tréninkového tempa, hráči se postupně prostřídali a když jsme kolem  55' zvyšovali na 6:1, tak jsme to s Ivanem (ten šel obětavě pro námi překopnutý míč a zamazal si při tom nové božíhodové boty, což si žádá nějaké bolestné!) zabalili. Bohužel zjistit konečný výsledek je pomalu nadlidský výkon. Bez záruky tedy píšu

Božice - Dyje 6:1 (2:1), branky dali Zdeněk Chrenovský 2x, Lukáš Hrobar 2x, Honza Szabó a Luboš Šenkeřík. V brance byl výborný Pumpido, to abych nezapomněl vypíchnout to nejlepší z dnešního duelu.

P.S. Jen se ptáme: Kde je KaKa?
 (lan)
Příští neděli hrajeme už ve 12 h proti dorostu Třebíče.










1 komentář:

  1. Kamca má momentálně starosti, opravuje si bydlení a má problémy s kolenem, necháme ho uzdravit ať je redy na to nejdůležitější 🙂

    OdpovědětVymazat