sobota 25. dubna 2020

Druhý rouškomat na Znojemsku je v Božicích. Otevřeno každý den

Jak uvádí na svém FB poslanec David Štolpa (ANO), máme od včerejška na Znojemsku druhý rouškomat, a to v na farmě Klíč v Božicích.


Více k tomu uvádí samotný poslanec:
DRUHÝ ROUŠKOMAT na okrese najdete v Božicích! Před pár dny se mi ozval Marek Klíč z Mlékárna Klíč s možností distribuovat roušky prostřednictvím jeho automatu na sýry. 
Ten nápad se mi líbil a lidé z Božic a okolí si tak už můžou v rouškomatu roušku pořídit. Pan Klíč má u toho i mlékomat 🐄, tak to můžete spojit. Otevírací dobu najdete na fotce.
Stejně jako u znojemského rouškomatu platí, že cena za jednu roušku je 50 korun a veškerá tržba bude použita na další výrobu roušek, které zdarma už několik týdnů distribuuji na potřebná místa. No a případný zůstatek prostředků po skončení epidemie věnuji na dobročinné účely.

                     (lan)

Bavlněné roušky k dostání u nás v atomatu na sýry
v Božicích na farmě. Foto. FB Mlékárna Klíč

5 komentářů:

  1. Tak nezapomeňte i pro božický domov a pečovatelák. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Co ten podporovater Babiše tady chce u nás. Roušky už dávno máme u dělané sami aj bez něj. Zas kupování voličů jak s koblihy

    OdpovědětVymazat
  3. Znam Marka a ten se urcite na lacine Ano nechytne...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to tak vidím. Prostě rouškomat je nabídkou určité služby, kterou můžeme využít. Když nechceme nebo máme averzi, tak to necháme ležet.

      Vymazat
  4. Další bavlněné roušky doplněné dnes do automatu (mlékomatu) pod kódem DI za 50,-

    OdpovědětVymazat