středa 8. dubna 2020

Farma U TŘÍ DUBŮ Stošíkovice: Naše mošty do vaší pošty

Farma U TŘÍ DUBŮ Stošíkovice sděluje: V poslední době se na nás hodně zákazníku obrací s prosbou, jestli jsme schopni mošty posílat. Ano jsme.


A jsme velice rádi, že na nás myslíte, když chcete doplnit vitamíny. Nemáme sice eshop, ale objednávku můžete poslat emailem na: m.kahoun@triduby.cz nebo do přímo do zpráv na facebooku. Dopravce DPD vám mošty doveze až domů.

Aktuální nabídku naleznete v komentářích.
https://www.facebook.com/TriDuby/photos/a.576531262368711/2297998703555283/?type=1&theater

1 komentář:

  1. Novinka: Hruškový cider PERRY - lahev 0,75l za 84 Kč. Přátelé po několika letech snů a plánování vám můžeme konečně představit první cider z naší moštárny. Hruškové PERRY. 🍐🍐🍐
    Vyzrálé hrušky odrůdy Williamsova jsme prokvasili při nízké teplotě a perry jsme zastavili při obsahu cukru 15g a při alkoholu 6% obj. V porovnání s běžnými cidery je to zhruba polovina cukru, takže to není žádné lepidlo ani bolehlav. Lehce jsme zasířili, přidali bublinky a naplnili do láhví. Vybrali jsme poměrně netradiční balení pro cider, sektové láhve o objemu 0,75l ve stylu Frizzante. Naše Perry je lehké, svěží, velmi dobře pitelné a perfektně se hodí na relax v parných dnech, k bazénku, nebo jen tak na domácí žvýkání.
    Samozřejmě bez přidaných aromat, barviv a zvýrazňovačů chuti.
    Láhev 0,75l už můžete zakoupit na našich prodejnách za 84,- Kč, tak neváhejte, ochutnejte a dejte nám vědět co na Perry říkáte.

    OdpovědětVymazat