pondělí 12. dubna 2021

Co bude na místě starých sociálek za školou?

Sociálky v pozadí půjdou k zemi...

 Co byste vybudovali za školou místo sociálek s garáží, které jsou zchátralé a přijdou zbourat? Tuto otázku nadhodil na posledním zasedání zastupitelstva starosta obce Božice.


A tak máme všichni šanci přijít s nějakým smysluplným nápadem, který konečně i tuto část nových Božic zbaví posledního nehezkého zákoutí. A čekat se určitě nebude dlouho...

Na mém FB jsem už tuto problematiku dnes otevřel a zatím se tam během dne objevily tři nápady. Ten čtvrtý nadhodil pan starosta na zastupitelstvu. Všechny čtyři dám do ankety v levé části těchto stránek.

(lan)

2 komentáře:

  1. Je fajn že se strhnou staré sociálky,které to měly evidentně za sebou a hyzdily novou ulici,ale co bude po nich by si měla rozhodnout hlavně škola. Nějaké zázemí určitě taky potřebovat budou a parkoviště pro učitele je taky dobrý nápad.Auta parkují na trávě a když zaprší tak se brouzdají v bahně a to tam parkuje až 14 aut pří normálním provozu školy.
    Vše je ale o penězích,takže se nacháme překvapit.....

    OdpovědětVymazat
  2. V připojené anketě zatím vede "nové sportoviště", ale parkoviště i zeleń s lavičkami jsou mu v patách. Máte pravdu, že parkování na zelené ploše je z mnoha důvodů špatně. Takže se zdá, že božická radnice už dneska ví, co vybuduje místo vbrzku stržených sociálek. Prostě to, co je nejvíc potřeba.

    OdpovědětVymazat