pátek 22. února 2013

Pozvánka: Dětský karneval 23.2.2013


14 komentářů:

  1. Budou to pořádat opět maminky?Jestli ano tak snad to bude lepší než minuly rok,nic ve zlém.

    OdpovědětVymazat
  2. minulý rok to už taky pořádalo sdružení maminek!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak si to zkuste sami, když jste tak chytří!

    OdpovědětVymazat
  4. No právě proto někdo píše snad to bude lepší než minuly rok trochu více zábavy pro děti a ne sedět na zemi a koukat!Dříve to bylo lepší děti se více vydováděly.

    OdpovědětVymazat
  5. No dělali jsme to zároven s učitelkama byla jsem ve školce 8 let tak víme jaky to bylo dříve,ale opět někdo nepřečetl uplně nahoře jak je psany NIC VE ZLÉM!A hned tady se chytá jen negativa

    OdpovědětVymazat
  6. Ženy nehádejte se když to pořádala školka tak to prostě bylo lepší..Třeba maminy překvapí

    OdpovědětVymazat
  7. Celé roky,to bylo jedno a to samé.Zkuste aspoň trošku ocenit tu snahu.Změna je život.Když to pořádala školka,tak maminy jen pomáhaly.O všechno se staraly učitelky,ale běhejte po práci po sponzorech,kupujte tombolu,atd.Myslím,že děti si nestěžovaly,jen maminy.Nechci se hádat,každý má svůj názor a to beru.

    OdpovědětVymazat
  8. Každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán, v Božicích obzvlášť!!!

    OdpovědětVymazat
  9. zorganizovat karneval není taková legrace, kdo si to nezkusil tak neví, loni to organizovaly maminky poprvé, tak nemůže nikdo čekat, že všechno bude dokonalé...nikdy se člověk nezavděčí všem!!!a důležité je, že dětem se to líbilo...

    OdpovědětVymazat
  10. Je to to samé jako s dětským dnem,ten taky pořádaly maminky a všichni to jen zkritizovali.To si pak člověk říká,že nemá cenu něco dělat.
    Děti seděly na zemi,ale podotýkám,že s otevřenou pusou a ani nedutaly,jak visely očima na tom baviči.Dcera byla nadšená,tím pádem já taky.
    Takže se těšíme i na letošní karneval.P.Látalová

    OdpovědětVymazat
  11. Co jineho měly děti dělat než sedět na zemi?Někteří se nudily ale to už ty "spokojeny" maminky spokojenych dětí neviděli. Lepší to bylo dřív.Tančilo se soutěžilo atd.Ale nic proti maminkam třeba letos vymyslí něco lepšího.

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to se musím maminek organizátorek zastat. Mě, jako mamince-NEorganizátorce, se loňský karneval moc líbil a myslím, že ani přítomné děti nebyly zklamány. Osobně jsem v programu nic nepostrádala, ale jestli se někomu něco nezdálo, tak si myslím, že by bylo lepší připsat nějaký nápad a radu. Rozhodně by to bylo smysluplnější a myslím, že by za
    to byly vděčné i ony maminky organizátorky. Kritizovat umí každý. Mně by se na jejich místě asi taky ta výše uvedená věta dotkla, ale já jsem urážlivá, tak to berte s rezervou :). Denisa T.

    OdpovědětVymazat
  13. Přečtěte si, co jsem k tomu na základě informací svých i účastníků vloni napsal na http://probozice.blogspot.cz/2012/02/karneval-nove.html#more

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím lidičky, jak to tady tak čtu.....
      Léta pořádám akce pro děti ale v jiné vesnici a zastávám názor, že kdo chce změnu, ať se přidá a pomůže.
      Zlatá srdce a ruce těch, kteří pro děti realizují jakoukoliv zábavu. Ptejme se hlavně jich jak se líbilo... a najdeme odpovědi.
      Držím palce organizátorům akcí pro děti, ať se daří...a obzvlášť Jitce Kročilové, poděkování. Maky

      Vymazat