čtvrtek 28. února 2013

Systém selhal (akt. 3.3.)

Skutečně. 2.2.2013 se uskutečnilo v Miroslavi premiérové vystoupení nové božické hudební skupiny Systém selhal. K vidění a čtení je na https://www.facebook.com/SystemSelhal?fref=ts a na http://www.youtube.com/watch?v=ej0tI9A9fLE si můžete poslechnout jejich písničku Ráno od slovenské kapely Inekafe.
Tak nějak jsem dal dohromady složení a omlouvám se, že nevím víc a všechna křestní jména. Budu rád, když mě opravíte, doplníte a napíšete ještě něco. Já se zase pokusím udělat reportáž z příštího vystoupení kapely s trefným názvem Systém selhal. Když jsem si to poslechl, tak bych řekl, že systém neselhal. A tak přeji naší čtveřici nejen úspěšný rozjezd (ten, jak patrno, mají zdárně za sebou), ale i výdrž a opravdická vystoupení v co nejhojnější míře. Dvojici děvčat Eva Kunová a Markia Mika Kuthanová doplňují dva kluci Pavel Šenkeřík a Tonda Juhaňák.
 V únorovém vydání Salátu je uveřejněn profil kapely Systém selhal. Z něho plyne, že kapela hraje punk rock, trénuje 2x týdně v prostorách svého zřizovatele miroslavského DDM. Momentálně mají hlavní úkol nacvičit co nejvíc písniček, aby bylo jejich příští vystoupení daleko bohatší než premiérový koncert na Rockovém plese v Miroslavi. Frontmanka kapely Marie Kuthanová (9.r.) sedí za bicími a sólově zpívá, na kytaru a zpěv ji doplňuje další dívka Eva Kunová (8.r.), druhou kytaru má na starosti deváťák Tonda Juhaňák a zvuk kapely tvrdí na basu Pavel Šenkeřík (9.r.).
                                                                              Ladislav Nevrkla

Žádné komentáře:

Okomentovat