pondělí 28. září 2015

V Boroticích auto na střeše

Když jsem jel včera ráno kolem půl deváté do Znojma, všiml jsem si v Boroticích zelených policejních malůvek na silnici v křižovatce u školy. Později jsem na hasičském portále zjistil, že zde před sedmou hodinou ranní havarovalo osobní auto.
Hasiči byli strozí: Dopravní nehoda jednoho osobního auta, jedna zraněná osoba, čas: 7:02 h, PS Znojmo a Hrušovany n. Jev., odjezd, akce ukončená.
Dnes čtu z vyjádření policejní mluvčí, že „V neděli v sedm hodin ráno pravděpodobně nepřizpůsobila řidička ze Znojemska rychlost auta. Při projíždění zatáčky v Boroticích dostala smyk a přetočila se na střechu. Utrpěla lehké zranění. Dechová zkouška potvrdila požití alkoholu před jízdou. Žena ročníku narození 1980 nadýchala 1,5 promile," sdělila Drahokoupilová. Zprávu přinesl Znojemský deník.
Foto pochází z webu http://www.policie.cz/.

Zdroj: http://znojemsky.denik.cz/nehody/motorkar-narazil-do-domu-priletel-pro-nej-vrtulnik-20150928.html
Zdroj: http://znojemsky.denik.cz/nehody/motorkar-narazil-do-domu-priletel-pro-nej-vrtulnik-20150928.html
             
Již v sobotu došlo k vážné dopravní nehodě v Šanově. „Ve čtyři hodiny odpoledne tam havaroval motorkář, který nezvládl řízení a narazil do domu. S těžkým zraněním jej do brněnské nemocnice transportoval vrtulník," uvedla policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová. Jak dodala, šlo o muže ročník 1967 ze Znojemska, který řídil motocykl Yamaha.
I tuto zprávu přinesl Znojemský deník.

Zdroj: http://znojemsky.denik.cz/nehody/motorkar-narazil-do-domu-priletel-pro-nej-vrtulnik-20150928.html
 (lan)

2 komentáře:

  1. Zpráva policejní mluvčí Znojmo 30.9.2015: "0,53; 0,58; 0,67 a 1,1 promile alkoholu byly výsledky dechových zkoušek čtyř mužů, kteří v úterý ráno mezi půl šestou a sedmou hodinou ranní řídili osobní auta. Zastavili jsme je mezi obcemi Čejkovice, Mackovice, Břežany a Božice. Všem jsme zadrželi řidičské průkazy a zakázali další jízdu. Jednalo se o muže z našeho regionu ve věku pětatřicet až osmapadesát let. Jejich protiprávním jednáním se dále zabýváme." Jo, jo, chytali na kruháku, tam nemáte úniku! Pěkně vám řeknou, jak máte dýchnout - a je to! (lan)

    OdpovědětVymazat
  2. Stalo se o prodlouženém víkendu: V obci Božice na sebe upozornil šestačtyřicetiletý muž z Moravskokrumlovska, když jel se Škodou Felicia a neměl připevněný bezpečnostní pás. Po jeho zastavení vyšlo najevo, že vůbec nevlastní žádné řidičské oprávnění. Zkoušel se však nejprve vymlouvat, prý řidičský průkaz zapomněl doma. por. Mgr. Lenka Drahokoupilová, 2. října 2015

    OdpovědětVymazat