úterý 12. prosince 2017

Terčem zájmu drážní domek u Božic

Božice byly dneska tuplovaným terčem zlodějů. O tom, jestli se jedná o jednu partu, nám jistě brzy podá policie ČR. Po propanbutanových nádobách u Flopu došlo k vloupání do drážního domku. Podrobněji o tom referuje policejní mluvčí.

Jestli k vloupání došlo dneska v noci nebo již o víkendu, to se upřesní v průběhu vyšetřování.

V průběhu čtyř uplynulých dnů někdo násilím vnikl do drážního domku, který se nachází nedaleko obce Božice. Dovnitř se dostal po rozbití okna. Odcizil kamna na tuhé palivo, kovové hrábě, motyku, koště, plastový kbelík, úklidový hadr na podlahu, dvě přenosná drážní svítidla, stolní lampu a nefunkční ovladač na návěstidlo.
 Odcizením věcí a poškozením zařízení způsobil škodu zhruba čtyři tisíce korun. Případem se nyní zabýváme a po pachateli pátráme. Podle trestního zákoníku mu hrozí až dva roky odnětí svobody.
                                                                                               por. Mgr. Lenka Drahokoupilová, 12. prosince 2017

1 komentář:

  1. My jsme si postavili dům na vesnici a myslela jsem si,že se tady nekrade, ale pletla jsem se. I u nás na vesnici se zloději do dvou domů vloupali. Hned, jak jsme se to dozvěděli, jsme si koupili alarm , abychom měli náš dům před zloději dostatečně ochráněný. Nevím, co bych dělala, když bych se v noci vzbudila a byl u nás v domě zloděj.

    OdpovědětVymazat