pátek 1. prosince 2017

Jmenovat se v Česku Petr Fiala není vůbec jednoduché

Tak jsem si nedávno pěkně naběhl. V příspěvku Hodný, zlý a ošklivý počesku aneb Pane Fialo, nechte jim tu funkci, jsem doporučil předsedovi ODS Petru Fialovi, aby se neponižoval a nekandidoval na funkci místopředsedy nové Poslanecké sněmovny. Jaké bylo moje překvapení, když jsem se včera dozvěděl, že to jeden božický čtenář pochopil jako výzvu našemu radnímu Petru Fialovi a pěkně to na něho vybalil!


Jmenovat se v Česku Petr Fiala není vůbec jednoduché. Momentálně jsou dvě známé osobnosti v rámci celé republiky tohoto jména a u nás v Božicích a okolí k nim přistupují i božičtí Petrové Fialové.
Ten nejznámější Petr Fiala je současný předseda ODS. Je to rodilý Brňák, tudíž Jihomoravák. Druhý je frontman skupiny Mňága a Žďorp z Valmezu, tudíž Severomoravák a třetí náš radní Petr Fiala, taky rozený Jihomoravák. Příjmení Fiala je zdá se na Moravě velmi rozšířené.

Než došlo k vysvětlení nepochopení článku, přiznal se autor "poplašné zprávy", že mu nejvíc vrtalo hlavou, kdo je v Božicích ten hodný, kdo zlý a kdo ošklivý.... Nějak tam nemohl dosadit vhodné osoby. Přitom ta fotomontáž se týkala úplně jiného tria, a to Andreje, Tomia a Vojtěcha....


P.S. I nadále si myslím, že poslanec Petr Fiala neměl už potřetí kandidovat a měl panu Babišovi tu místopředsednickou funkci nechat.

 (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat