sobota 30. prosince 2017

Na Silvestra opět létal míč do nových dvorků

Doufám, že obecní úřad už objednal  firmu, která zdvihne oplocení kolem umělky za školou minimálně o jedno pole. Naši fotbalisti za to nemůžou, ti kopou, jak jim nohy narostly ...


Dostal jsem na cestu domů "dobrou radu", abych dobře zvážil, co napíšu (myšleno asi na adresu obce), tak jsem se snažil nebýt moc kritický.... ale míče taky nejsou zadarmo!!! A lézt přes betonové ploty k němu se přece nesmí ....

Jinak to dneska chvilku trvalo, než se naši špílmachři rozehřáli do té správné provozní teploty. Chyběly i některé opory, které raději odjely bojovat o vidinu desítkové eurodotace za vítězství na turnaji v Dolním Rakousku (kousek za hranicemi, vlastně blíž než kdyby jely do Brna).
Sešli jsme se všichni až nad vynikajícím pečeným kolenem v příjemném prostředí Hostince u Kudličků. Od té chvíle, co se zde nekouří, je tady bezvadné posezení a rádi sem zavítají i ti, kteří se dříve hospodě vyhýbali jako něčemu nečestnému nebo nedůstojnému. V současnosti plní naše pohostinství velmi důležitou roli místa společenského setkávání a oba dva božické hostince - u Kudličků a u nádraží - jsou i velmi pěkně upravená a příjemná prostředí, kam je radost zajít!
I na Silvestra zde bude otevřeno do 19 hodin, takže kdo se nechce trápit u televize se stokrát recyklovanými pohádkami a komediemi, přijďte na chvíli pobejt. Nikdo nemusí sedět sám, v hospodě "pán nepán se sejdem". :-)

             (lan)





























Žádné komentáře:

Okomentovat