neděle 3. prosince 2017

První adventní neděle: ...a zase volně pobíhající pes!

Chcete mě?
Božice a volně pobíhající psi, to je tak obehraná písnička, že už je zbytečné k tomu cokoliv dodávat! Když vám takové psisko dělá kus cesty doprovod a nahlédne i do kočáru, není to příjemný pocit.


Evidentně se majitelé těchto psů ničeho nebojí a tresty pro ně nejsou žádné!!! Naše česká spravedlnost pod vedením ministra Pelikána z hnutí ANO je v dokonalém rozvratu a zlepšení se při pohledu na současnou situaci nedá očekávat.
V samotných Božicích to pak asi bude chtít vypsat výběrové řízení na pozici "antoušek - ras", zřídit kvalitní útulek a postupně počet toulavých psů redukovat VŠEMI možnými pokusy.

Než jsem si připravil foťák, pobíhal tento čoklík u hostince, po silnici a u zahrady. Je to v podstatě jedno!!! Kdo ale může udělit pokutu nevím. Předpokládám, že je to přestupek, obec musí konat a dát to na přestupkovou komisi do Hrušovan n. Jev. Tam za projednání ještě zaplatíme ..... Cítíte sami tu příšernou nefunkční mašinerii. Jestli pes (s obojkem) utekl nějaké dětskému doprovodu, pak je situace prakticky neřešitelná ....

Nebo víte někdo, jak volně pobíhající psy řešit?

                  (lan)

Pobíhajícímu hafanovi nevadila ani zdvojená dopravní značka
"Dej přednost v jízdě!"

...a neomylně zamířil na silnici....

...a už je tam!

1 komentář:

  1. Jak jsem zjistil, byl to pouze útěk pejska z nedalekého domu, takže tentokrát proběhlo vše v klidu a pes už je zase tam, kde bydlí.

    OdpovědětVymazat