pondělí 25. prosince 2017

Výborná atmosféra na Štěpánské (akt.27.12.)

Pobyl jsem tam jenom do 22:22 h, ale  líbilo se mi tam. Kde? No na Štěpánské zábavě 25.12.2017 v božickém kulturáku. Chvilku to sice trvalo, ale ve 22:11 h se paní Marta stala 111. platící návštěvnicí, a to se nekompromisní "výběrčí daní" nechystali zdaleka do hajan.


Za barem to klapalo, sehraná parta ve složení Honza, Jura, Mara, Zdeněk a Pumpido (?) obsluhovala k plné spokojenosti návštěvníků a Duo Dreams hrálo výborně!!! Lucka se těšila na svou spolužačku a kamarádku na pódiu a viděl jsem, že si o přestávce našly na sebe čas.
Taky s Bojarem jsme probrali jeho podzimní gólovky, zvláště ty neproměněné. Důležité je, že se podobně jako další božičtí fotbalisté už těší na tréninky!
Na zábavu přicházely party lidí, kteří se chtěli po tom prosincovém náporu pobavit, a tak doufám, že se i stalo. Když jsem odcházel, byla zábava v plném proudu a taneční parket se velmi slušně zaplnil. Štěpánská zábava, jak má být a skoro si říkám, že za rok se zase po letech půjdeme raději pobavit než jenom dokumentovat a fotit. A co na to říkáte vy?

P.S. Celkem se prodalo 140 vstupenek. Zábava výborná do půl třetí a taky se to trošku kočkovalo. Ale co by to bylo za venkovskou tancovačku, že?

         (lan)


















Žádné komentáře:

Okomentovat