pondělí 11. února 2019

Fotbalová příprava: Třebíčský mladší dorost jsme těsně přehráli

Proti takovému soupeři, jakým byli mladší dorostenci Třebíče se velmi špatně hraje. Na jednu stranu jsou mladíci plni elánu, energie a rychlosti, na druhou stranu jsou zranitelní, a tak se musí hrát hodně opatrně a ohleduplně.
Božice - FŠ Třebíč U 17 (ml. dorost) 3:2. Naše branky: 2x Vrbič a u té další jsem střelce zapomněl.


Na utkání, které se hrálo v neděli ve 12 h, jsem nebyl a info mám jenom z doslechu. Potěšitelné bylo, že už si zahrál KaKa, v brance stál spolehlivý Pumpido a v zápase jsme pořád o gól vedli.

Teď máme volný víkend, příští zápas si dáme v neděli 24.2.2019 už v 10 h dopoledne. Bude to zápas FK Znojmo B - TJ Sokol Božice.
Poslední turnajový zápas nás čeká týden před jarním výkopem III.A tř. V sobotu 16.3.2019 se v 18 h utká TJ Sokol Božice s TJ Sokolem Hrádek.

                 (lan)

7 komentářů:

  1. Volno o víkendu nemáme! Sehrajeme přípravný zápas s mužstvem Pohořelic ,usilujícím o postup do 1.A třídy KP.
    16.2. Sobota ve 12h v Hrusovanech.

    OdpovědětVymazat
  2. Chlapci, těsně jste přehráli starší žáky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To má být jako výsměch ? Ono se proti takovým klukům hraje špatně například aby se jim neublizilo a mladosi neměli třeba po kariéře, dost jsme dávali pozor a prošli soubojema kterými by dospěli chlap neprošel protože by například taktickým faulem na půlce ležel, to stejně i souboje ve vapne ! Ale to zase neříkám ze nebyli kluci výborní ! Hráli velice dobre a ty naše pomalé dedky doslova oběhli jako nic, jde vidět ze mají od malička skvěle fotbalové vedení a ze se jim někdo věnuje, moc sikovni byli a výsledek tomu odpovídá napopak jsme mohli i prohrát! My se za to nestidime byl to skvelej fotbal bez zakernych faulu, nám ukázal ze máme co dohánět a kluci si určitě super zahráli, takže bych s toho nedělal tragédii 🙂😉 Kloboucek před klukama dolu !

      Vymazat
    2. Míšo, dík za komentář. A i ten předchozí :-) to určitě tak myslel! Teď s Pohořelicemi to bude jiný kafe! Bohužel zase nemůžu jet, tak prosím v podvečer o nějaký komentář. (lan)

      Vymazat
    3. Jasan, já jen, že jste z nich udělali dorostence. Oni totiž čekali, že nastoupí proti dorostu a místo toho chlapi. Pane Hrubý respekt a úcta k férovému hodnocení.

      Vladimír

      Vymazat
    4. Pane Vladimíre, při pořádání zimního turnaje mužů je celkem logické, že nastupují k zápasům muži. Že se do tohoto turnaje přihlásili dorostenci je pouze a jenom jejich rozhodnutí! Logicky musí počítat s tím, že budou nastupovat proti mužům a ne proti dorostu...
      Navíc jsem osobně, coby dorostenec, nastupoval pravidelně v přípravných zápasech proti mužům a pro nás výborná zkušenost.

      Vymazat
    5. Pane Juro, o nic nejde. Jen, že kluci z fošky byli domluveni na přátelské utkání s mladším dorostem a na místě se dozvěděli, že budou hrát s chlapama. Proto přihlásili starší žáky U14-15. Proto ta reakce, protože píšete U 17. Kde se stala chyba, nevím a asi je to jedno. Jako dorostenci jsme vždy velice rádi poměřili síly s našimi vzory, nicméně jako žáček bych se z toho pos*al. Klukům to určitě něco dalo a pokud i pro Vás to mělo přínos, pak je vše v pořádku. S úctou Vladimír

      Vymazat