pondělí 20. dubna 2020

Sdělení Pošty Božice: Od 23.3.2020 otevřeno 8:00 - 13:00 h

Česka pošta, pobočka Božice mění od pondělí 23. března svoji provozní dobu. Každý pracovní den bude otevřeno od 8:00 h do 13 h, bez přestávky. Odpoledne bude pošta zavřená.



Do odvolání platí zákaz sázení přes terminál Sazky a losy se neprodávají!!!
Upozornění: Doba mezi 8:00 až 9:00 je vyhrazená pro seniory nad 65 let a vybrané profese.
A prosíme, respektujte omezený provoz i uvedená nařízení. Pošta taky není vhodným místem pro setkávání. Vyřizujte pouze nejnutnější záležitosti. Děkujeme.

                   (lan)


5 komentářů:

  1. A ti co chodí do práce se dostanou na poštu kdy

    OdpovědětVymazat
  2. Prostě a jednoduše se tam jindy nedostanou. Je mimořádná situace, Andrej Babiš říká se vší vážností, že "jsme ve válce" a válečný provoz není jako v míru. Je třeba se proto obrátit na Andreje Babiše, ten zařídí bez mrknutí oka všechno. Ono je podobně povedené Babišovo nařízení, že v době od 7 do 9 h můžou do obchodů pouze senioři nad 65 let. Když náš obchod otvírá v sobotu a v neděli v 7 hodin a zavírá v 10 h, co asi mají ty chuděry prodavačky říkat běžným zákazníkům, kteří disciplinovaně přijdou na devátou? Takže rada s poštou na závěr: Svému zaměstnavateli oznamte, že jdete na 8 h na poštu a že z objektivních důvodů přijedete do práce poději. Je to překážka, kterou musí zaměstnavatel uznat, ale tu dobu, kterou neodpracujete, vám nezaplatí. Ale "áčko" mít nebudete.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prodavačky nemusí říkat nic. Je to bohužel nařízení vlády. Toto musí pochopit běžní disciplovaní zákazníci. Hlavně by si měli uvědomit ti co postávají u parčíku pod lipovou i jinde kde vysedávájí skupinky že to je taky zakázaný.asi si to vůbec neuvědomují. Děti taky musíme držet doma. A nějak to chápou :(

      Vymazat
    2. Před chvíli oznámil premiér Babiš, že u prodejní doby pro seniory u venkovských prodejen dojde k nějakým drobným změnám. K jakým přesně neřekl.

      Vymazat
  3. Pobočka České pošty v Božicích oznamuje, že bude opět otevřena v původní pracovní době a to:
    pondělí, středa a pátek 8:00 - 10:00 13:00 - 17:00
    úterý a čtvrtek 8:00 - 10:00 13:00 - 16:00.

    OdpovědětVymazat