sobota 13. července 2013

Co se chystá o prázdninách v Božicích (akt.)

Ani v době již již připraveného začátku letošních zdí (aspoň tak to mám potvrzeno od jednoho z božických zemědělců) se nezastaví společenský život v Božicích. a kromě akcí rodinného typu, které však mají i svůj veřejný rozměr,  nás po hasičských závodech z minulého týdne čekají i další akce.
Již příští víkend bychom se měli sejít opět na Kolonii na druhé Farmářské sobotě (20.7.2013). Bližší informace budou podobně jako i u dalších avizovaných zveřejněnn na pozvánkách a plakátech.
V sobotu 27.7.2013 by mělo být sehráno první přípravné utkání našeho nově budovaného fotbalového týmu mužů. Soupeřem by měl být již tradiční soupeř ze severní Moravy TJ Moravičany, v jehož řadách hraje náš bývalý kapitán Radek Pavlíček.
Třetí připravovaná akce je rázu kulturního, konat by se měla v sobotu 10.8.2013 pod pergolami na hřišti a mělo by to být velmi příjemné překvapení. Zatím tedy pouze takto stručně, abyste si rezervovali výše uvedené soboty.
 A nějak mi vypadl přesný termín fotbalového turnaje na Škárkovce. Pořádají ho hasiči, zúčastní se 8 družstev, ale termín mi musí někdo upřesnit .... určitě to bude prázdninová sobota.

                          Ladislav Nevrkla

1 komentář:

  1. Plánovaná Farmářská sobota se podle sdělení organizátorů odkládá. O novém termínu budete zavčas informováni. (lan)

    OdpovědětVymazat