neděle 10. prosince 2017

Co jsme v čase nestihli a jak diskutovat na tomto blogu

Mí známí mně říkají: "Vy v těch Božicích pořád něco máte!" Je to pravda, přichází období, kdy akce stíhá akci (jako třeba teď uprostřed adventu) a prostě a jednoduše se nedá všechno navštívit a poreferovat slovem či obrazem.


Tak jsem třeba nedostal žádnou informaci od pořadatelů či návštěvníků Halloweenských dýňohrátek z konce října u obecního sklepa a přitom z Božického zpravodaje je patrné, že to akce byla podařená. Podobně nemám zatím nic ze sobotní Čertovské veselice v kulturním domě. Na všechny akce tady dávám avíza a přetiskuji pozvánky, takže budu jenom rád, když i z nich budu mít nějakou dokumentaci. O mě nejde, já to přežiju, ale čtenáři se určitě rádi podívají a přečtou si aspoň základní info. Podobné je to s pravidelným prosincovým setkáním seniorů s vedením naší obce. Zachytil jsem pozvánku ve Zpravodaji a v hlášení obecního rozhlasu, takže akce určitě byla, ale víc nevím.
Kouknu ještě na obecní facebook, který se těmto aktivitám primárně věnuje, třeba tam něco bude. Tolik odpověď na dotazy, proč tady sem tam něco nemám. Kdo má zájem se mnou spolupracovat, ví, co má dělat. A že vás v končícím roce 2017 přibylo, to je taky moje radost.

Připravili jsme pro vás taky nový manuál jak diskutovat na tomto blogu KROK ZA KROKEM, tak doufám, že se vám bude dařit. Doporučuji si manuál vytisknout a pak krok po kroku si to zkusit.
Vylepšili jsme i levou lištu.
A nakonec se musím trošku pochlubit. Za letošní - ještě nekončící rok - jsem zde i s vaší pomocí, nápady a příspěvky - publikoval již 831 příspěvků. Podívejte se jen na tento víkend. A to jsem v plánu neměl nic konkrétního a už teď mě třeba napadají tři další!
            (lan)

1 komentář:

  1. Omlouvám se seniorům, že jsem nereferoval o letošním setkání. Ale čas zahájení se neustále proměňoval, takže raději nic. Příští rok se začíná v 15 h. To si můžete už teď zapsat do svých diářů. A fotky z toho letošního budou již brzy na facebooku obce. Podle účastníků to bylo výborné setkání a ani o půl jedenácté se nikomu domů nechtělo.

    OdpovědětVymazat