neděle 24. prosince 2017

Vánoční a silvestrovské Božice sportovní. A jinak?

Nákup na poslední chvíli v Božicích?
Díky marketu ENAPO žádný problém
Zatímco tradiční turnaj v kulečníku v Hostinci u Kudličků teprve ladí konečnou podobu startovního "pavouka", fotbalumilovní sportovci určitě ladí formu na dva zápasy, které se na Štědrý den a den před Silvestrem hrávají na umělce. A nákupy na poslední chvíli nejsou v Božicích taky žádným problémem.


Zatím jsem podrobnosti nezjišťoval, ale jak zjistím, tak to tady doplním. Na Štědrý den 24.12. to bývá kolem poledne (v 11 h) a v sobotu 30.12. to bude asi v obvyklém čase 14 hodin. Taky upřesním nebo třeba upřesní někdo v diskuzi. Vloni se na Štědrý den hrálo na sněhu .... - viz foto!

Jinak je v Božicích již předvánočně. Ve škole mají v pátek 22.12. školáci ředitelské volno, Ivan odjel do Sv. Júra, kdo chce, může si k nám přijít pro Betlémské světlo, venku je dost nad nulou, před námi Vánoce na blátě - a dávejte pozor na silnicích, ať už jste řidiči nebo chodci. Doslechl jsem se o nešťastné události, kdy, kdy z otevřených vrat vyběhl radostně větší pejsek a rovnou pod projíždějící osobní auto! Pro řidičku šok, pro pejska operativní zákrok! Tak buďme opatrní, ostražití a to i na rybí kosti, pokud ctíte tradici a dáte se ke štědrovečerní večeři kapra!

V pondělí 25.12. večer pak nezapomeňte, že se můžete zajít pobavit do našeho kulturního domu na Štěpánskou zábavu. Skupina DREAMS vás určitě i vyláká na parket.  A v sobotu 30.12. se od 14 hodin žehná mladé svatojanské víno rovněž v prostorách kulturního domu.

Obchod Pod kostelem ENAPO BOŽICE zmodernizoval svůj poutač. Na světelném pásu nad vchodem se dozvíte vše podstatné .... A plno je uvnitř i venku ...

Když se ještě nějaká akce připíšeme ji sem nebo ji napište do diskuze k tomuto článku.

               (lan)











5 komentářů:

  1. Sraz hráčů Vánočního fotbálku je na Štědrý den v 11 hodin v Hostinci u Kudličků. Odtud se přesunou na umělku za školou.

    OdpovědětVymazat
  2. I kdyby mělo ENAPO bůh ví jak velký poutač a mělo otevřeno non - stop ,tenhle obchod nenavštívím. Byl jsem tam jednou a to jen pro baterii do dohodin. Díky,ale víc krat nee,už při otevření dveří mě práskl smrad z myší.

    OdpovědětVymazat
  3. A jako myslíš že v kauflandu nebo v albertovi je to jiné??? A jinak si samozřejmě choď kam chceš :-))))

    OdpovědětVymazat
  4. Sraz hráčů silvestrovského fotbálku je v sobotu 30.12.2017 ve 13 h v Hostinci u Kudličků. Zápas začíná na umělce za školou ve 14 hodin. Po skončení utkání posezení v hospodě a pečené kolenu k tomu, kdo si zaplatí. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Čas: 11:15 h, neděle 21.1., market Pod kostelem - plný obchod lidí. Z Božic i okolí. Můj známý z Mackovic mi tam říká: Jezdíme sem nakupovat pravidelně, mají tady všechno a vždycky. Nebýt Vietnamců, tak jsou naše venkovské obchody v pr...i, pravil jadrně ten dobrý muž.

    OdpovědětVymazat